Loading...
Beauty

Beauty: Kiko Super Colour mascara #03

Kiko super colour mascara #03

In mijn veel te lange shoplog van een tijdje terug zag je enkele producten van Kiko voorbij komen. Een van die producten was deze ‘super colour mascara‘ in nummer 03. Het is een blauw/groen gekleurde mascara! Eens wat anders, dacht ik. Ik zocht in eerste instantie naar een feller blauwe kleur maar die was helaas uitverkocht. De keuze tussen een donkerder blauwe kleur en deze blauw groene bleef over, en ik koos voor de meest felle. Want als je het doet; doe het dan goed! Het leek mij gaaf voor in de zomer zo’n fel gekleurde mascara te hebben. Geen gedoe met oogschaduws op je look wat op te peppen. Nee, gewoon een mascara’tje d’r op gooien, wat oogpotlood misschien en je bent good to go voor warme zomerdagen. Afijn, in de test dus!

Kiko super colour mascara #03

Hoewel Kiko echt een budget merk is, vind ik de mascara er erg mooi uit zien. De huls vertegenwoordigt de kleur van de mascara, en dat is natuurlijk makkelijk zoeken tussen je stash! Het borsteltje is niet erg indrukwekkend, gewoon een standaard borsteltje voor een simpele mascara, in mijn ogen.

Ik heb enigszins lastige wimpers. Ze zijn van zichzelf niet donker, lang of krullend. Eigenlijk drie dingen die een mascara moet verbeteren. Net als mijn karakter zijn mijn wimpers nogal koppig; het heeft wat nodig om ze omhoog te krijgen. Kleur pakken ze altijd wel, dus dat is in dit geval al erg gunstig!

Kiko super colour mascara #03

Hierboven zie je drie keer mijn ogen/wimpers met de blauw/groene mascara van Kiko. De kleur zie je zeker duidelijk, en als dat het enige was dat ik van de mascara verwachtte, dan was hij perfect!

De Super Colour mascara van Kiko is lang niet krachtig genoeg voor mijn wimpers. Ze krullen niet omhoog, en dat beetje dat ze gelift worden, zakt al gauw weer uit. Jammer! Ik heb nog geprobeerd mijn beste mascara eerst te gebruiken en hier overheen de gekleurde mascara aan te brengen, maar dan pakt de kleur helaas niet goed genoeg. Hier moet ik het dus mee doen.

Ik ben bang dat ik de mascara niet erg vaak zal gaan gebruiken. Ondanks dat de kleur erg mooi is en goed pakt, vallen mijn wimpers een beetje in het niet. Ze worden niet gelift, geen volle look en dat heb ik toch wel nodig. Ik mag daarentegen niet klagen want ik heb een mascara met een prachtige kleur gescoord voor maar €5,90. Je kunt ook niet veel verwachten.

Welke kleur mascara zou jij nog wel eens willen proberen?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.