Loading...
Beauty

Beauty: Kiko long lasting colour lip marker #104

Kiko long lasting colour lip marker nr.104

Nog zo’n beauty from Paris! Het is geen geheim dat ik nog niets van Kiko had en afgelopen zomer voor het eerst een winkel in liep. In Parijs, uiteraard, where else? Omdat de nagellak goed bleek te zijn en maar €2,50 kostte nam ik er daar een aantal van mee. Maar wat verder? Ik wilde eigenlijk alles maar moest ook een beetje op het budget letten. Dan maar een lipproduct voor een redelijke prijs! Ik swatchte wat kleuren en nam degene waarvan ik dacht dat hij het beste bij me zou passen. Dit was de long lasting colour lip marker van Kiko, die je hierboven ziet. Waarom een artikel? Omdat het een supersterk product is!

Kiko long lasting colour lip marker nr.104

De kleur is #104 en ik zag online staan dat deze kleur deep pink heet. Deep pink is toch wat anders dan ik hierboven zie, maar over kleur valt te twisten. Blijkbaar. Ik zou het omschrijven als een donkere framboos kleur, maar niet te donker! Ik neem zelf bijna nooit lichte kleuren omdat ik dat erg gek vind staan als je lippen van nature al iets donkerder of erg kleurvol zijn. Een twijfelgevalletje tussen rood en donkerroze dus, maar precies wat mijn hartje begeert.

Kiko long lasting colour lip marker nr.104

Ik ging niet zomaar voor een lip product, nee, ik koos voor de lip marker. Als je tegen mij marker zegt denk ik aan die neon stiften waarmee je op de middelbare school samenvattingen markeerde en zo. Maar nu gebruik ik er een op mijn lippen. Ik dubbelcheckte nog even of dit wel echt de bedoeling was, want het lijkt zo onnatuurlijk!

Natuurlijk was het de bedoeling, en jawel, het voelde ook echt onnatuurlijk. Het voelt alsof je een 5 jarige bent die kleur stiften gebruikt als lippenstift, bizar! Wel een pluspunt: deze marker ruikt heerlijk! Ik zou zeggen… framboos? Dan toch maar… Ja echt lekker zoet, en dat blijf je ruiken ook op je lippen! Het aanbrengen ging wat lastig omdat het zo’n aparte vorm heeft, ik moest echt mijn lippen ‘inkleuren’.

Kiko long lasting colour lip marker nr.104

Maar het resultaat mag er zijn. De foto’s zijn wat onscherp (blame the iPhone!) maar het kleurverschil is toch duidelijk. Ik krijg hier een sterk ‘my lips but better‘ gevoel bij. Een soort touch-up, upgrade van je natuurlijke lipkleur. En zeg eerlijk, zie jij dat er iets op mijn lippen zit?

De lipmarker trekt echt in je lippen en zo gaat de kleur echt 24 uur mee! Okay, 24u heb ik niet getest, want ik heb het er met bedtijd afgehaald, maar for sure, de kleur blijft! De swatches op mijn arm staan er nu ook al geruime 20u op; iets vervaagd, dat wel, maar nog steeds aanwezig. Ik ben blown-away door het effect!

Is het een aanrader? Ja zeker. Het effect van de Kiko lipmarker is fantastisch en er is genoeg kleurkeus. Het aanbrengen vind ik wat minder omdat het gek aanvoelt en niet soepel/snel gaat vanwege de puntige vorm. Verder: ik kocht de lipmarker bij Kiko in Parijs voor €6,90 en dat vind ik een prima prijsje.

Wat is jouw favoriete Kiko product?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.