Loading...
Beauty

Beauty: Kiko “Cupcake nail lacquer” textured nailpolish

Kiko Cupcake nail lacquer textured nailpolish

Ik heb het helemaal ontdekt hoor, de textured nail polish. Misschien ietwat laat, maar ik ben erbij! Textured nail polish is nagellak die niet glad opdroogt. Het voelt alsof het opdroogt als steen of zand. Dit geeft een apart effect! Een tijdje terug liet ik al textured nagellak van Rimmel zien, vandaag is Kiko aan de beurt. In mijn shoplog van gisteren kwamen ze al voorbij: de cupcake nail lacquers. Dit is een nieuwe, en waarschijnlijk limited, editie van Kiko nagellak. Ik had ze online al gezien en sommige kleuren deden me een beetje aan de paasei nagellak denken.

Kiko Cupcake nail lacquer textured nailpolish swatch

Kiko Cupcake nail lacquer textured nailpolish swatch

Als eerste swatchte ik nummer 655, hier staat geen naam bij. Het is een lichte/mint groene kleur met wat blauwe en een kleine beetje rode spikkels er doorheen.

Op de eerste foto heb ik de cupcake nail lacquer met één laagje gelakt, op de tweede foto zie je twee laagjes. Het mag duidelijk zijn dat deze nagellak twee laagjes nodig heeft. Ik vind de kleur met één laagje nog best okay, maar hij dekt niet goed genoeg. Je kunt al redelijk snel een tweede laagje aanbrengen ook al is de nagellak niet compleet uitgehard. Het is textured, dus daar zie je niks van!

De nagellak is erg dun en je hebt dus maar een beetje nodig om een nagel te bedekken. Ik had er zelf een beetje last van dat de nagellak van mijn nagel gleed en er dus ook een beetje onder kwam. Absoluut niet teveel gebruiken dus!

Kiko Cupcake nail lacquer textured nailpolish swatch

Kiko Cupcake nail lacquer textured nailpolish swatch

Voor deze kleur, nummer 650, geldt eigenlijk hetzelfde. Het is een zacht oranje, perzik kleur met wat oranje spikkels erdoorheen. Ik vind deze kleuren erg goed in elkaar op gaan!

Ook deze lak heeft echt twee laagjes nodig. Zeker ook omdat het een lichte kleur is, dekt hij niet mooi met één laagje. Ook hierbij geldt: je hoeft niet zo lang te wachten voor je dat tweede laagje aan kunt brengen!

Ik vind de Cupcake nail lacquer van Kiko erg fijn lakken, na twee laagjes dekken ze goed en ondanks de spikkels wordt de lak toch goed egaal. Het duurt echter wel lang voordat ze écht goed uitgehard zijn. Na een paar minuutjes is de lak zeker wel droog en hoef je eigenlijk al niet meer voorzichtig te doen. Maar veeg je ergens tegenaan, dan krijg je toch deuken en gaten. Ik geloof dat het wel 20 tot 30 minuten geduurd heeft voor hij écht goed hard was.

Verder blijft de lak goed en lang zitten. Textured nail polish is wat dat betreft net lijm! Ik vind de kleurtjes erg leuk, en had er eigenlijk nog wel meer mee willen nemen. Ik denk dat ik nummer 650, de perzik kleur, vaak zal dragen deze lente en zomer!

De Cupcake nail lacquer textured nail polish van Kiko is te koop bij Kiko (online en offline) voor €4,90

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.