Loading...
Beauty

Beauty: Kardashian Beauty nagellak “Dahlia”

Kardashian Beauty nagellak Dahlia

Als je me een beetje kent weet je dat ik gék ben op “The Kardashians”. Ik vind alle drie de zussen geweldig en ken de real life serie van voor naar achter. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat ze met hun eigen beauty-lijn kwamen. Tot op de dag van vandaag (oké, vorige week) had ik er nog niets van bemachtigd. De prijzen lagen me net iets te hoog voor de kwaliteit die ik op andere blogs al gezien had. Nu was er van de week 25% korting op Kardashian Beauty via Bol.com — Tijd om eens wat te proberen! Als eerste laat ik je vandaag de nagellak zien die ik besteld heb.

Kardashian Beauty nagellak Dahlia

Het liefst probeer ik van nieuwe merken alle kleuren van een product, maar als je het zelf moet bestellen weet je dat dat net iets te prijzig wordt! Ik koos dus voor een kleur die me eigenlijk niet zou kunnen teleurstellen. Hij heet Dahlia en zag er online “bubblegum” roze uit. Ik googelde natuurlijk meteen op swatches en zag dat hij in het echt iets meer barbie dan bubblegum was. Ook prima!

Kardashian Beauty nagellak Dahlia

Met slechts één laagje lakt deze Kardashian Beauty nagellak al erg goed! Voor een compleet egaal en extra glossy effect breng je twee lagen aan. Ik moet zeggen dat ik ‘m ook erg snel vind drogen. Binnen tien minuten had ik mijn nagels mooi gelakt en er foto’s van gemaakt.

De kleur is (bij mij?) in het echt toch nog net iets donkerder. Denk bijvoorbeeld aan ‘oud roze‘ maar dan wat feller. Helaas geen bubblegum kleur maar desalniettemin prachtig! Precies een kleur die ik élke dag op mijn nagels zou kunnen dragen.

Kardashian Beauty nagellak Dahlia

Helaas moest ik vanwege omstandigheden redelijk gauw na het lakken van mijn nagels even douchen. Daar houdt deze lak niet van! Bij de tip van mijn nagels liet de lak op sommige nagels een beetje los. Daardoor had ik al gauw op sommige nagels een soort slijtage effect. Als je niet meteen gaat douchen (of de afwas gaat doen oid) heb je hier echt geen last van. Deze nagellak van Kardashian Beauty blijft rustig drie-vier dagen prachtig zitten. En dat is zonder een top of basecoat!

Ben ik tevreden? Jazeker! Ik vind niet dat de Kardashian Beauty producten echt luxe uitstralen en vind ze ook eigenlijk wat aan de prijzige kant. Maar deze nagellak heeft me verrast en wordt zeker vaker gebruikt! Dahlia is een kleur die je altijd kunt dragen en hij lakt ook nog eens erg fijn.

Kardashian Beauty nagellak kun je online kopen bij bol.com voor €9,99 (11ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.