Loading...
Beauty

Beauty: Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Zoals ik in mijn vorige Kardashian Beauty review al zei; fan van The Kardashians, maar nog nooit wat geprobeerd van hun beauty lijn. Tijdens de korting op bol.com koos ik voor producten die me bijna zeker niet zouden teleurstellen. Naast een prachtig lichtroze nagellak, een knalroze lipproduct. De en-joysticks van Kardashian Beauty zijn lipsticks in de vorm van een potlood. Je kunt het vergelijken met een dik creamy lippotlood, met de kracht van een lipstick. Shocking pink is een kleur waar mijn hartje sneller van gaat kloppen: echt een knallende fuchsia kleur!

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

De textuur van de lipstick is best zacht en zoals je op de eerste foto ook ziet korrelde hij een beetje op een harde ondergrond. Op je huid of je lippen brengt hij zacht en egaal aan. De lipstick is lekker makkelijk in gebruik. In het begin heeft de en-joystick nog een punt, maar na een keer gebruik ‘vormt’ hij al naar je lippen. Zo zacht is hij dus! Voordeel daarvan is dat er het product erg makkelijk op je lippen zit en er zo ook niets van de kleur verloren gaat. Want daar gaat het bij deze “shocking pink” toch echt wel om!

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Op de bovenste foto zit er niets op mijn lippen. Op de onderste foto zit Kardashian Beauty Shocking Pink op mijn lippen.

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Ik heb een extra (instagram)foto toegevoegd omdat ik zeker wilde zijn dat de kleur goed op jullie over zou komen. De kleur is zo fel dat mijn camera het een beetje begaf. Erg intens, en als je het mij vraagt: prachtig!

De En-joystick van Kardashian Beauty blijft lang mooi zitten. Soms geeft het een beetje af, maar zelfs na een avondmaal heb ik nog knalroze lippen. Deze is perfect voor dat avondje uit! Eventueel probeer ik ook nog andere kleuren, want wauw!

Kardashian Beauty En-Joystick Shocking Pink

Ah damn. Toch een klein nadeeltje volgens Maxime de Perfectionist. Na twee keer gebruiken viel het me op dat de lipstick niet alleen op mijn lippen zat, maar ook op de huls. En nee, ik heb er niets geks mee gedaan. Zo creamy dat het overal overheen glijdt dus. Jammer, want ik hou van schoon! Bij deze iets beter opletten dus.

Hoe dan ook: top product in een prachtige kleur. Ik kocht mijn Shocking Pink En-joystick van Kardashian Beauty op bol.com voor €13,99

Draag jij vaak van die felle kleuren? En waarom wel of juist niet?

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.