Loading...
Beauty

Beauty: hmmm… lekker! “Beautyklusjes”

Een tijdje terug las ik het artikel van Serena over ‘lekkere beautyklusjes’. Het zette me aan het denken; een hoop van deze klusjes vind ik verschrikkelijk om te doen, maar er zijn er ook een aantal waar ik echt relaxed van word. Ik dit artikel vertel ik je over mijn favoriete beauty klusjes en natuurlijk wil ik ook weten wat de jouwe zijn!

Wat ik een heerlijk klusje vind, is het epileren van mijn wenkbrauwen. En die van anderen ook trouwens. Mijn vriend mag er ook af en toe aan geloven en dan ben ik helemaal voldaan als de wenkbrauwen er weer prima uit zien. Ik epileer mijn wenkbrauwen al jáááren en inmiddels vergt het niet zo veel tijd meer. Ik epileer behoorlijk snel en gericht en hoef het maar eens in de zoveel weken te doen; veel haartjes blijven nu gewoon weg!

Ook een héérlijk klusje: het doen van mijn nagels. Ik vijl ze nooit, dat is een klusje waar ik een hekel aan heb. Maar het knippen van mijn nagels vind ik erg fijn en dan het nodige lakje erop smeren. Hmmm! Ik kan het ook niet aanzien als één nagel afgebroken is en de rest nog lang. Nee nee, dan knip ik ze maar al te graag allemaal kort en beloon ik ze met een mooie nagellak. Zen!

Waar ik ook echt niet zonder kan (serieus, vraag maar aan mijn huid!) is het scrubben van mijn gezicht. Het komt wel eens voor dat ik het een paar dagen niet doe, en mijn huid is dan erg snel onrustig. Tijd om weer te scrubben dus! Ik vind het een heerlijk gevoel die korreltjes die zachtjes over mijn huid gaan en het zachte gevoel van mijn huid achteraf… Ja. Echt een lekker klusje!

Last but not least is het wassen met een zeepje. Vaak heb ik er een hekel aan als ik mijn handen moet wassen met een glibber zeepje, als deze bijna op is en hij dus elke keer uit je handen glijdt. Maar aan de andere kant vind ik het heerlijk om mijn lichaam in te soppen met een stuk zeep. Het glibbert dan zo lekker langs mijn armen en benen en ik voel me echt een jelly monster als ik dan helemaal ingezeept ben. Glibber glibber. Ja, lekker!

Als ik er zo over nadenk kun je deze dingen bijna geen klusjes noemen. Een klusje is toch vaak iets wat moet en waar je geen zin in hebt. Deze klusjes vind ik in ieder geval prima om lekker vaak aan te pakken! En nu jij, wat zijn jouw favoriete beautyklusjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.