Loading...
Beauty

Beauty: Hema nagellak nr.813 zalmroze

Hema nagellak nr.813 zalmroze

Ik denk dat het een afwijking is, of misschien is het juist heel normaal. Ik kan nooit de Hema uit lopen met lege handen! Er ligt altijd wel iets moois op de loer of een product waarvan ik al meerdere heb en ‘net die ene kleur nog niet’. En dat was natuurlijk het geval met deze nagellak, die volop ‘lente!‘ schreeuwt. Nagellak nr. 813 van Hema is een donker zalmroze kleur die perfect past bij mijn optimisme: het is al bijna lente. Je zag ‘m al voorbij komen in deze shoplog en ik ben er weg van, dus heb ‘m voor je geswatcht!

 

De long lasting nailpolish van Hema is altijd een favoriet. Ze komen vaak met mooie nieuwe kleuren en hebben voor elke gelegenheid wel wat. De collectie verandert met de seizoenen ook wel eens en zo viel mijn oog op een licht, vrolijk kleurtje.

Hema nagellak nr.813 zalmroze

Hema nagellak nr.813 zalmroze

De dekking is niet ultiem, maar voor zo’n lichte kleur en twee laagjes is dit nog net okay. Een derde laagje zou ‘m mooier afmaken, maar een base- en/of topcoat ook, en dat draag ik hier ook niet. De kleur is echt als ‘zalmroze‘ te typeren en hij wordt donkerder naarmate je meer lagen aanbrengt.

Ik vind het een ontzettend mooi rustig kleurtje nagellak voor elke gelegenheid. Hij is misschien zelfs een beetje richting het ‘nude‘ te plaatsen! Als het straks weer zomer is en je huid wat donkerder wordt zal deze nagellak er echt uitspringen. En daar kijk ik naar uit!

Zonder topcoat blijft de nagellak een dag of drie mooi zitten. Wil je er dus langer van genieten dan is een topcoat wel een aanrader! Het ligt er een beetje aan of je een goede topcoat hebt, maar ga er dan van uit dat hij 6-7 dagen mooi blijft. Prima toch?

In het verslag van de Hema persdag zag je nog wat kleuren nagellak. Ik heb er ook een paar mee gekregen, dus die zie je binnenkort! Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.