Loading...
Beauty

Beauty: Hema moisturising lipstick nr.11

Hema moisturising lipstick nr.11

Tijd voor eens wat anders! Je leest de laatste tijd al tamelijk veel over lipsticks hier op Supermaxxx.nl, maar nu is het (voor even) klaar met de brave roze en ‘my lips but better‘ kleuren. Tijd voor nummer 11 van de Hema moisturising lipsticks. Ik zocht naar iets uitdagends, iets dat ik nog niet had. Iets wat perfect is voor een feestje want of je je er nou aan wilt overgeven of niet… de feestdagen zijn dichterbij dan je denkt. Ik had al veel over de moisturising lipsticks gelezen, maar nergens zag ik nummer 11 terug. Benieuwd what it looks like?

Hema moisturising lipstick nr.11 swatch

Hema moisturising lipstick nr.11 swatch

Tadaaa! We beginnen met een swatch. Het was namelijk een behoorlijk zware klus deze kleur op mijn lippen mooi op de foto te krijgen. In het echt is ‘ie namelijk nóg intenser, en dat was wel de bedoeling!

Het is een beetje een paarse kleur, maar toch ook net niet. Laten we het houden op donkerroze met een paarse twist. Of lichtpaars met een roze twist. Kan ook. Als je goed kijkt, en dat zal je hier onder op de lip-foto’s duidelijker zien, heeft de lipstick ietwat een blauwe ondertoon. Het klinkt heel fout, maar het is erg subtiel en niet storend; vooral fijn juist, want dit laat je tanden net iets witter lijken!

Hema moisturising lipstick nr.11

Hema moisturising lipstick nr.11

Zie je? Heavy he! Het is écht de perfecte party kleur, ik ben er weg van. Ik denk dat het een kleur is die lang niet iedereen kan hebben. Maar áls je ‘m draagt is het een outfit-afmaker. Ik zie mezelf al gaan; all black tijdens de feestdagen en dan met een knallende lip als deze! Wauw.

En het mooiste is nog; lange houdbaarheid! Doordat het zo’n duidelijke kleur is, zie je ‘m ook nog wanneer hij al even vervaagd is. Hij trekt denk ik een beetje in je lippen omdat hij zo verschilt van je eigen lipkleur (hoop ik, tenminste). Hij is niet geheel glossy, maar ook niet mat. Iets meer gloss was misschien mooi geweest. Maar in ruil daarvoor hebben we wel het ‘moisturising‘ element. Hoewel ik toch altijd een lipbalm onder mijn lipstick aanbreng; deze droogt je lippen absoluut niet uit. Hierdoor blijven ze de gehele dag gezond en gevoed ogen en dat is wel zo prettig.

De Hema moisturising lipsticks zijn verkrijgbaar bij Hema voor €3,00

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.