Loading...
Beauty

Beauty: Hema (long lasting) nailpolish nr.830 en nr.24

Hema (long lasting) nailpolish nr.830 en nr.24

Vorige week zag je al de nieuwe Hema nagellak nr.813 op Supermaxxx.nl, vandaag laat ik je twee kleuren zien die ik mijn goodiebag van de Hema persdag zaten! Het zijn twee paarstinten hoewel ik me kan voorstellen dat sommige mensen de lichte kleur ook meer als blauw willen typeren. Ik zeg paars en lila (of lavendel misschien?). De kleine nagellak is gewone ‘nailpolish‘ en heeft nummer 24, de grotere variant is de ‘long lastingnailpolish, waar ik er al meerdere van heb laten zien, en heeft nummer 830.

Hema (long lasting) nailpolish nr.830 en nr.24

Ik vind de twee tinten ontzettend goed bij elkaar passen. Daarom heb ik ervoor gekozen om de nagellak te laten zien in deze ‘stijl’. Zo kun je ook inspiratie op doen voor andere Hema nagellak kleuren!

Ik heb mijn ene hand gelakt met voornamelijk de lichte kleur nagellak en één accentnagel met de donkere kleur. De andere hand is voornamelijk de donkere kleur nagellak en één accentnagel met de lichte kleur. Ook leuk is om alle nagels één van de twee kleuren te geven, en de tip van je nagels met de andere kleur te doen. Zo krijg je een kleurrijke french manicure!

Hema (long lasting) nailpolish nr.830 en nr.24

Vooral nailpolish nummer 24 dekt ontzettend goed. Hij is hier gelakt met 1 laagje en ziet er perfect uit. De long lasting nailpolish nummer 830 is ook met 1 laag gelakt en zit er ook prima op. Een extra laagje zou ‘m wel helemaal afmaken (en dan blijft hij ook iets langer zitten).

Beide nagellak glanst lekker, en zo zien je nagels er dus er mooi en verzorgd uit! Ik vind nummer 830 een goed begin voor de lente! Nummer 24 vind ik ook erg mooi, maar net iets too much wanneer je deze voor al je nagels gebruikt. Tenzij je een outfit hebt waar hij goed bij past.

De nagellak heeft een goede topcoat nodig, niet voor extra glans, wel voor de houdbaarheid. De long lasting nailpolish blijft nog iets langer zitten maar de gewone nailpolish ziet er na 3 dagen al een stuk minder mooi uit. Denk daar aan!

De kleuren zijn top en ik vind het nagellak assortiment van Hema ook ontzettend fijn. De kleine nagellak, paars, nummer 24 bevat 7ml en kost €2,25 De grote ‘long lastingnagellak, lila, nummer 830, bevat 11ml en kost €2,50

Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.