Loading...
Beauty

Beauty: H&M “Nudes” oogschaduw palette

H&M Nudes oogschaduw palette

De beauty collectie van H&M wordt steeds uitgebreider en, als je het mij vraagt, steeds mooier. Dit ‘nudes‘ palletje is al een tijdje te koop en ligt ook nu nog in de winkels. Zoals je ziet zijn de kleuren echt aan mij besteed; niet al te wild, wat roze en wat grijs,… Maar is dit nou echt ‘nude‘ te noemen? Je zou bij ‘nudes’ toch aan huidtinten en zachte kleuren moeten denken. De laatste twee kleuren in het palletje zijn nou niet echt te relateren aan je huid,… Tijd om op onderzoek uit te gaan!

H&M Nudes oogschaduw palette

H&M Nudes oogschaduw palette

De laatste kleur mist al een stukje rechtsboven, balen! Ik merk eigenlijk meteen al dat de kwaliteit niet al te stevig is. Het palette ziet er leuk uit, en lijkt in kleuren ook best een goede toevoeging aan mijn make-up stash, maar de swatches zullen je zo ook meer vertellen.

H&M Nudes oogschaduw palette swatch

Whoops, kippenvel! Sorry, t ging echt niet weg. Afijn, dat moet er niet toedoen. De enige kleur die in pigment uit komt is de laatste grijsbruine kleur. Die op mijn huid dus inderdaad meer grijs bruin oogt, dan grijs zoals hij in het palette eruit ziet. De witte kleur is me té wit. Geen highlighter material of zo. De andere kleuren zijn slecht gepigmenteerd, jammer!

Wat ook erg jammer is, is dat de oogschaduws niet zacht genoeg zijn. Als je er een paar keer overheen beweegt met je vingers krijg je echt stukje in plaats van een poeder. Dat brengt niet fijn aan!

Of je dit palette nou ‘nude‘ kunt noemen,… nee. Ik vind van niet. Misschien nude als in dat ze slecht te zien zijn, maar dat hoort niet. Ik denk dat dit palletje leuk is voor een meisje dat net met make-up mag beginnen. Dan kun je lekker experimenteren. Voor serieuzere (nude) looks, is dit geen aanrader!

Het nudes palette van H&M is te koop in de winkels en online voor €4,95

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.