Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Green & Spring bath- and shower foam

Green Spring bath- and shower foam

Het leuke aan vaak online bestellen is dat je er wel eens wat sample– of travelsized producten bij krijgt. Zo kreeg ik bij mijn bestelling bij BiotyLab voor MyStyle deze Green & Spring bath- and shower foam. Prima om eens te testen en natuurlijk meteen te reviewen! Green & Spring is een natuurlijk merk dat enkel ingrediënten gebruikt uit Groot-Britannie (van eigen bodem dus), ze gebruiken voornamelijk essentiële oliën van natuurlijke aard en gecertificeerd organische ingrediënten. De producten zijn op basis van kruiden en bloemen. Ook zijn al hun flesjes en verpakkingen recyclebaar!

Green Spring bath- and shower foam

In feite is dit flesje dat ik ontving gewoon een douchegel. Another, want ik heb er al zoveel! Maar, er is een maar, ik wist dat dit merk (dat ik nog niet kende) natuurlijk zou zijn én er staat op dit flesje ‘relaxing’. Dat trekt altijd mijn aandacht want ik ben altijd op zoek naar producten voor MyStyle, maar producten die er voor zorgen dat ik relaxed word, da’s helemaal mooi mee genomen!

Draai het flesje open en de geur komt je meteen tegemoet: kruiden en bloemen. Echt wel een beetje wat ik verwacht van het Britse platteland. Rozemarijn en Lavendel ruik je meteen, maar verder zitten er nog ingrediënten in als marshmallow (??), grapefruit, zoete sinaasappel en ylang ylang. En ineens weet ik waarom de geur niets voor mij is, bah, ylang ylang! De geur is voor mij iets te kruidig en zwaar, ik hou meer van subtiele (bloemige) geuren (en dan met name zonder ylang ylang, dankuwel).

Green Spring bath- and shower foam

Wat me tegenvalt is dat de “shower foam” totaal niet schuimt. Van foam (letterlijke vertaling: schuim) verwacht je toch een beetje bubbels, niet waar? Niks. Misschien doordat er geen SLS, SLES, parabenen en meer van die troep in zit, wat natuurlijk altijd beter is. Maar dan hadden ze het geen foam moeten noemen.

De geur ruik ik onder de douche overigens niet, en na het douchen ook niet dus wat er nou fijn aan dit product moet zijn? Ik ben er nog niet achter,… Voor mij is het ‘just another’ douchegel, waar ik nog niet eens specifiek ‘relaxed’ van wordt!

De producten van Green&Spring zijn wel leuk voor het oog, met een vogeltje erop en een beetje dat Britse gevoel. Maar echt overtuigd ben ik (nog?) niet!

Green & Spring is o.a. te koop bij Bio’tyLab.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.