Loading...
Beauty

Beauty: GOSH AW14 Velvet Touch lipsticks “Romance” & “Sweetheart”

GOSH AW14 lipstick Sweetheart & Romance

So pretty! De nieuwe GOSH Velvet Touch lipsticks, uit de AW14 collectie, zien er weer prachtig uit! Ik kreeg twee exemplaren opgestuurd om te testen. Links een lichter roze kleur nr. 156 “Romance” en rechts wat donkerder nr. 161 “Sweetheart”. De lipsticks zijn erg creamy en bevatten licht-reflecterende deeltjes waardoor je lippen ontzettend glanzen. Naast deze twee kleuren zijn er nog zes nieuwe bijgekomen, variërend van nude tot felroze of rood!

GOSH AW14 lipstick Sweetheart & Romance

Ik was al verkocht toen ik de hulzen zag. Het zijn mooie strakke mat zwarte hulzen met een een glanzende band net onder de dop waar GOSH op staat. Op de onderkant zit een sticker met de kleur en de naam/het nummer. Zo kun je ze makkelijk herkennen in je stash!

GOSH AW14 lipstick Sweetheart & Romance

Boven op de foto nr. 156 “Romance”, onder op de foto nr. 161 “Sweetheart” — Beiden niet de kleuren die ik zelf gekozen zou hebben, maar toch vallen ze goed uit! Ik vind de licht roze “Romance” op mijn lippen iets lila uitvallen, heel apart! Het is wel echt een speelse kleur, die ik niet zo gauw zou dragen op een sollicitatie gesprek, maar bijvoorbeeld wel tijdens een avondje in de stad. “Sweetheart” is een nude kleur die ik voor mijzelf niet gekozen had, maar ik toch goed kan hebben. Wie had dat gedacht! Hij is iets bruinig, waardoor hij ook erg goed zal staan bij dames met een getinte huidskleur. Deze kleur vind ik erg sophisticated!

Je ziet dat de lipsticks ontzettend glanzen! Ik hou persoonlijk meer van een matte lipstick, maar dit heeft ook echt wel wat. Het mooie is dat de glans niet afzwakt. Ik heb uren met de lipstick gezeten en hij vervaagde maar nauwelijks en mijn lippen bleven glanzen. De lipsticks zijn erg creamy waardoor ze goed smeren, maar ook snel afgeven. Vergeet dus niet even “af te happen”. Veel pigment, dus de kleur zal langer blijven zitten!

Tevreden? Ahw yes! Ik ben verrast door deze twee kleuren en ben erg benieuwd naar de andere kleuren. De kwaliteit is super. GOSH Velvet Touch lipsticks vind je bij Kruidvat voor €9,49 (4g)

 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.