Loading...
Beauty

Beauty: Golden Rose ultra rich color lipstick

Golden Rose lipstick nr. 81

Daar is ‘ie! Ik beloofde in de review over de Golden Rose eyeshadow pencil al dat er deze week nog een Golden Rose review aan zou komen, en dat is deze! Nu lagen mijn verwachtingen, van Golden Rose, eerst aardig hoog vanwege de producten waar ik écht enthousiast over was. Maar deze zijn toch iets verlaagd na het gebruik van de eyeshadow pencil. Vandaag review ik een lipstick in nummer 81, die er op het eerste gezicht ontzettend mooi uit ziet! Maar…. Geeft deze lipstick mijn Golden Rose overview pluspunten of minpunten?

Golden Rose lipstick nr. 81

Golden Rose lipstick nr. 81

De verpakking is erg netjes maar de huls van de lipstick zelf vind ik behoorlijk saai. Ik bewaar hem dus gewoon in het doosje waar hij in kwam. Hier op staat dat de lipstick vitamine E bevat en (daardoor) hydraterend en verzachtend is én lang blijft zitten.

Daarnaast staat er nog wat Golden Rose lipstick promo. Onder andere wat hun lipsticks bevatten: “rich and intense colors”, “nourishing and hydrating formula with shea butter and vitamin E” en “soft, shine and long-wearing texture”. En welke “effects” ze hebben: “metallic and pearly”, “high color and creamy” en “shimmering and brilliant”.

Goed nieuws: de verpakking liegt niet! Of er écht vitamine E in zit kan ik niet controleren natuurlijk, maar ik ga er wel van uit. Verder is de lipstick echt van ‘balsem aard’ want mijn lippen voelen zacht en gehydrateerd aan. Ook blijft de lipstick erg lang zitten…

Golden Rose lipstick nr. 81

…. en dat zou erg fijn zijn als ik het een goede lipstick vond. Maar not. Okay, de lipstick is goed. De kleur/textuur alleen niet. Wat vind jij d’r nou van?

Mijn lippen zijn wat lichter roze en compleet bedekt met heel heel heel veel glitter. Glitter, shimmer, sparkle, wat je maar kunt bedenken, deze lipstick heeft het. En als ik ergens niet van hou… dan is het wel glitter op mijn lippen. Bovendien ziet het er ook helemaal niet mooi uit. Ik lijk wel een swarovski beeldje waar de hele dag de zon op schijnt *glitter glitter* *glim glim*. Nee echt niet hoor. Wát een misser!

Maar toch ben ik benieuwd naar andere lipstick. Misschien mooie, wat donkerdere kleuren zonder glitter? Want de ‘formula‘ is wel een goeie, en dat moet ik ze mee geven!

Heb jij ervaring met Golden Rose lipsticks?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.