Loading...
Beauty

Beauty: Golden Rose eyeshadow pencil

Golden Rose eyeshadow pencil

Langzaam maar zeker begin ik het merk Golden Rose beter te leren kennen. Niet omdat ik er nu producten van koop maar omdat ze vaak in de beautyboxen zitten. Helemaal geen probleem want de producten die ik tot nu toe heb gebruikt bevielen me altijd wel. Vandaag laat ik een eyeshadow pencil waarover mijn mening nogal uiteen loopt. In eerste instantie leek de kleur niets voor mij, maar dat liet ik me niet tegenwerken!

Golden Rose eyeshadow pencil

Zoals je ziet is de kleur bruin, hij heeft ietwat een shimmer erin zitten en klinkt wat mij betreft goed als eyeliner. Vanwege de dikke punt is fijne lijntjes zetten erg lastig, zoals je hierboven ziet, en dus gaat eyeliner aanbrengen eigenlijk niet met dit potlood. Hoeft ook niet natuurlijk, want het is een ‘eyeshadow’. Maar, eyeshadow in potlood vorm? Ik vind het niet praktisch. Met een potlood zet je normaliter lijnen en met een oogschaduw bedek je meestal wat grotere oppervlakken. Natuurlijk heb ik het uitgeprobeerd maar een mooi stukje oogschaduw aanbrengen met die potlood ging niet zonder slag of stoot. Daarnaast stond het me ook totaal niet, dus heb ik er ook geen foto van. *hihi*

Golden Rose eyeshadow pencil

De kleur valt me nog behoorlijk mee. Als eyeliner had ik het zeker gebruikt, maar de punt is te dik om bij mij een mooie lijn te zetten. Daarnaast is het product erg stroef en brengt het niet makkelijk aan.

Hebben jullie ervaring met eyeshadow potloden? Ik weet echt niet wat ik er van moet vinden! Misschien gebruik ik het verkeerd, heeft iemand tips? Ik ben niet enthousiast over dit product van Golden Rose… Gelukkig komt er van de week een nieuwe Golden Rose review online *wat zou het zijn* en we zullen zien of dat wat beter gaat!

Ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.