Loading...
Beauty

Beauty: Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum

Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum

Vloeibaar goud in een flesje”, dat is de kortste omschrijving van het Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum in zowel een letterlijke als figuurlijke vorm. Letterlijk omdat er wel degelijk piepkleine ‘goud‘ deeltjes in dit serum zitten en figuurlijk omdat het voor mij een waardevol product is! Ik heb mijn haar aardig dood laten gaan door het ruim een jaar niet te knippen. Nu dat wel weer is gebeurd zorg ik extra goed voor mijn haar door o.a. serums te gebruiken die haar herstellen en breuk tegen gaan! Bovendien zorgt dit serum ook nog eens voor extra glans en daar houd ik wel van,…

Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum

Het serum werkt ontzettend makkelijk: even schudden (wauw, zie je dat mooie effect? De goud deeltjes die rond draaien in het flesje,.. loving it!), en sprayen maar. Dat kan op zowel droog als nat (handdoekdroog) haar.

Door de oil elixir die het product bevat wordt je haar gevoed en dat merk je. Je haar wordt soepeler en als het dof is, wordt het zichtbaar glanzender! Dit kom ook door de goud deeltjes, denk aan schittering in de zon!

Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum

Deze instragram foto mag dan een filter bevatten, je kunt nog steeds goed zien dat mijn haar zijn intense blonde kleur heeft en het er gezond uit ziet. Nou heb ik na het knippen niet echt dode punten, maar ik merk zeker dat na het gebruik van dit serum mijn haar gewoon net iets levendiger oogt. En zeker op droog haar glanst het extra door dit serum!

Het Gliss Kür Ultimate Oil Elixir Serum bevat 100ml en is te koop voor €9,99 — Prima prijsje aangezien je een behoorlijke tijd kunt doen met deze 100ml!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.