Loading...
Beauty

Beauty for men: Last-minute valentijn tip!

wilkinson hydro valentijn

Meestal plaats ik niet zomaar persberichten, maar dit was wel een erg leuke die ik ontving in mijn mailbox. Het is de ultieme, originele valentijn-cadeau-tip voor als je een keertje géén doos chocolade of een parfum wilt geven. Wilkinson heeft een leuke actie om irritaties op valentijnsdag te voorkomen (letterlijk en figuurlijk, that is). Je kunt namelijk een gratis Wilkinson Hydro scheermes ‘for men’ bestellen en deze gratis laten graveren. Het enige dat je betaalt zijn de verzendkosten van maar €2,40! Hoe en waar?!

wilkinson hydro valentijn

Via www.wilkinsonhydro.nl bestel je makkelijk en snel een scheermes met jouw tekst erop. Maximaal 15 tekens, dus precies genoeg voor een ‘i love you’, zijn naam of misschien een koosnaampje dat je voor hem hebt!

Het scheermes wordt geleverd in cadeauverpakking met één mesje, en je ontvangt een waardebon van €5,00 op een navulling. Da’s dus eigenlijk geld verdienen met een cadeautje voor je valentijn! De actie loopt tot en met 14 februari. Wil je zeker zijn dat je je cadeau op tijd in huis hebt? Bestel dan voor 12 februari 12.00u!

Dus, klaar om tegen hem aan te kroelen zonder irritaties van zijn stoppels? Dan heb je hier een origineel cadeau! Win-win 😉

Wat denk jij, een gegraveerd scheermes bestellen als cadeau voor valentijnsdag? Of ga je toch liever voor iets uitgebreiders?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.