Loading...
Beauty

Beauty (for men): d:fi extreme hold styling cream

d:fi extreme hold styling cream

Deze gaat uit naar de mannetjes! En de vrouwtjes met kort haar natuurlijk. Van Headmasters kreeg ik deze extreme hold styling crème van d:fi om te testen. Ik had mijzelf een ander product gegeven, gezien ik met mijn lange haar geen styling cream gebruik. Maar ach, waar heb ik anders zo’n knappe vriend voor, als hij al niet eens een styling cream voor me zou kunnen testen 😉 For once krijgen jullie dus de opinie van een man!

d:fi extreme hold styling cream

De styling cream is een soort wax in een strak, zwart met groen, potje. Er staat op dat het een styling cream is voor ‘extreme hold and shine’. Je haar moet dus de rest van de dag goed blijven zitten én glanzen. Verder, let op, moet je dit product buiten het bereik van kinderen houden. Denk daar alsjeblieft aan, je weet maar nooit!

De styling cream ruikt erg lekker, ik vind het zelf best mannelijk ruiken, maar vrouwen met kort haar kunnen dit natuurlijk ook prima gebruiken. Tussen de ingrediënten staat het sap van het blad van de aloë plant en cactus bloem extract. Dat moet deels zorgen voor de geur die ik erg prettig vind. Fijn ook dat er natuurlijke ingrediënten in de crème verwerkt zijn. Verder zit er nog bijenwas in, een ander soort wax en .. alcohol. Nu is dat wat minder, maar het product werkt prima!

d:fi extreme hold styling cream

Mijn vriend heeft best dik en koppig haar. Als hij niet net naar de kapper is geweest is het best lastig in model te krijgen en zeker in model te houden. Hij heeft hier al verschillende producten voor gebruikt, maar ik blijf erbij dat een wax hem het meest goed doet. Enige voorwaarde: de wax moet super sterk zijn. Hij was dus de perfecte test persoon!

Het viel hem als eerst op dat de styling cream erg dik en stug was. Hij moest echt even een paar keer wrijven voordat het wat los kwam en hij het in zijn haar kon smeren. Ik denk dat dit voor de niet-ijdeltuit een nadeel is; je bent toch even bezig de styling cream over je haar te verspreiden en het gewenste kapsel te creëren.

De ‘houdbaarheid’ van de d:fi styling cream is echt wel goed; het haar blijft gewoon waar het hoort en daar hoef je de rest van de dag niets meer aan te doen. Als het even stevig waait wil het nog wel door de war gaan. Maar dat is zo weer opgelost als je even je handen door het haar haalt. De styling cream blijft dus de hele dag werkzaam. Extra glans valt mij niet op, dus ik denk dat dat niet het krachtige punt van deze wax is.

Vaker gebruiken? Jazeker! Nog eens kopen? Hm, net iets te prijzig, maar wel goed van kwaliteit!

De d:fi styling cream is te koop bij Headmasters voor €15,30 (75ml)

Welke wax gebruik jij, of jouw vriend, het meest?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.