Loading...
Beauty

Beauty: fabulous finds

Cosmopolitan

Schrijven over beauty vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Maar het lezen er over is ook super. Wat ik vooral erg leuk vind is het lezen van korte artikeltjes over aparte manieren om iets te doen, ingrediënten die wel of niet goed zijn of gloednieuwe producten. Fijne sites om hierover up-to-date te blijven zijn sites van tijdschriften zoals Glamour of Cosmopolitan! Mijn oog viel twee keer in 1 week op artikelen van Cosmopolitan en dit kan ik je écht niet onthouden… Benieuwd? Hier heb ik wat fabulous beauty finds voor je!

Bourjois erasable eye linerBron: Cosmopolitan

We beginnen rustig met een must-have: eyeliner! Maar dit is niet ‘zomaar’ een eyeliner. Nein! Hij is erasable met de punt die aan de andere kant van het kwastje zit. Zo kun je kliederen wat je wilt en met de eraser er weer een strakke lijn van maken. Is dat een geluksmomentje of wat!?

Dít is nou echt voor mij weg gelegd. Ik heb het je al eens verteld; i’m a mess (!!) met eyeliner, het duurt me eeuwen. En een wing? Dat kan ik écht niet. Maar misschien kan ik met dit erasable super product eindelijk wat skills kweken. Ik ben voor!

Dit product van Bourjois is al te koop en kost je slechts €12,00 (o.a. hier)

Avon mascaraBron: Cosmopolitan

Dit hier is nét even een ander geval. Of compleet anders, mogen we gerust zeggen. Het is namelijk een mascara. Whuuut. Ja! De toekomst. Het product komt van Avon en schijnt dé nieuwe high-tech mascara zijn.

Het borstel(TJE?!) is aanpasbaar waardoor je ‘m goed kunt zetten voor elke oog vorm. Daarnaast zou hij 40% meer volume geven en je wimpers van wortel tot punt geheel zwart kleuren. No wonder dat er 6 jaar aan dit product is gewerkt!

Klinkt als een top product, maar ik heb nog niet hélemaal door hoe het werkt. Bovendien lijkt me de vorm/het formaat ook niet heel praktisch… Maar misschien is hij wel zo super dat je ‘m nooit mee hoeft te nemen omdat je wimpers altijd perfect blijven, of zo… anyway.. Ben onwijs benieuwd!

Hij moet 12 september op de markt komen maar wordt niet buiten Engeland geshipt. Zoals Cosmopolitan al zegt: Retourtje Londen, dan maar?

Welk van deze beauty producten kijk jij het meest naar uit?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.