Loading...
Beauty

Beauty: Eerste indruk Hema clay face mask

Hema clay face mask

Tijdens de Hema persdag (die al best een tijdje geleden is inmiddels) leerde ik de nieuwe skin care lijn van Hema kennen. Voor de jongere huid is er ” It’s my beautiful skin day” — Ik heb hier meerdere producten van, maar omdat het zo drastisch nodig was, heb ik eerst het hydraterende en verzorgende klei masker getest! De bedoeling is dat je dit klei masker eens per week gebruikt voor een zachte, gehydrateerde huid. Dit klei masker van Hema is voor de normale tot gecombineerde huid.

Hema clay face mask

Het Hema klei masker ziet er precies uit zoals je zou verwachten. Een tamelijk dikke substantie met een grijzige kleur. Het ruikt lekker fris, niet geparfumeerd!

Ik heb de laatste tijd erg veel last van onzuiverheden en er moest gewoon iets gebeuren! Ik heb mijn huidverzorgingsroutine veranderd, en daar past een wekelijks maskertje perfect in. Mijn voorhoofd is altijd ontzettend droog en de laatste tijd zijn mijn wangen dat ook. Zou mooi zijn als het wekelijkse gebruik van dit Hema klei masker daar verandering in kan brengen!

Hema clay face mask

Ik bracht het Hema klei masker aan met een kwast. Met je vingers kan ook, maar dit voorkomt geknoei en zo kun je netjes en precies aan brengen. Je mag best een lekker laagje op je gezicht aanbrengen. Vervolgens laat je dit ongeveer 10 minuten intrekken, en spoel je het af met lauw warm water.

Op de verpakking staat: “Voel hoe glad en zacht je huid kan zijn. Je zult versteld staan!” — Ik moet toegeven mijn voorhoofd heeft lang niet zo zacht en glad aangevoeld. Ook de rest van mijn gezicht voelt lekker zacht en het geeft me een lekker schoon gevoel.

Na een paar minuutjes zag ik dat het masker al heel erg in mijn huid getrokken was, met name op de hele droge plekken van mijn gezicht. Dit geeft toch het gevoel dat het product wel degelijk iets doet en kan hydrateren! Ik ga kijken wat het op de lange termijn voor mijn huid doet. Wellicht dat mijn onzuiverheden verminderen als mijn huid wekelijks zo’n goede hydratatie boost krijgt! Ik laat het jullie weten.

Wat is jouw favoriete maskertje, en hoe vaak gebruik je die?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.