Loading...
Beauty

Beauty: Diadermine oogreinigingslotion & reinigende melk

Diadermine oogreinigingslotion en reinigende melk

Een merk dat ik nog nooit eerder op Supermaxxx.nl gereviewd heb: Diadermine. Niet heel gek, aangezien ik er geloof ik ook nooit eerder producten van gebruikt heb! Ik zag ze 1+1 gratis bij Etos en besloot een oog make-up reiniger en een reinigende melk mee te nemen. De producten zijn hypoallergeen en te gebruiken voor contactlens dragers (oog make-up reiniger) en mensen met een gevoelige & reactieve huid (reinigingsmelk).

Diadermine oogreinigingslotion

Voorheen gebruikte ik de oog make-up reiniger van Dr. van der Hoog, aangezien deze op is wat het tijd voor iets nieuws. Dit flesje van Diadermine zag er vertrouwd uit door de blauwe inhoud (zelfde als de vorige van Dr. van der Hoog). Ogen zijn erg gevoelige dingen, dus een zachte reiniger is echt wel een aanrader. Aangezien deze hypoallergeen is was ik ook niet bang voor reacties.

De reiniger voelt erg zacht aan en verwijdert make-up goed. Mijn vorige reiniger was denk ik iets agressiever en daarmee ging verwijderen wel wat sneller. Maar ook deze van Diadermine doet goed zijn werk. Achteraf voelen mijn oogleden en wimpers lekker zacht en schoon aan. De reiniger laat geen (vettig) laagje achter.

Diadermine reinigende melk

De reinigende melk van Diadermine heeft me blij verrast. Ik ben eigenlijk altijd een beetje huiverig voor nieuwe reinigers voor mijn gezicht, maar soms is het nou eenmaal nodig! Ook deze is hypoallergeen, dus wat zou er mis kunnen gaan? Vaak voelt mijn huid na het reinigen (voor het slapen gaan) lekker schoon aan, maar wordt het extra vet als ik ‘s ochtends wakker wordt.

Deze reinigingsmelk van Diadermine zorgt voor een schone en zacht aanvoelende huid, ook wanneer ik weer wakker wordt! Ik heb ook het idee dat de roodheid in mijn gezicht vermindert is. Aanradertje dus! De melk voelt in je handen en op je gezicht lekker zacht en je hebt er niet veel van nodig om je gezicht mee in te masseren.

De oog make-up reinigingslotion van Diadermine kost €5,49 (125ml), de reinigende melk kost ook €5,49 (200ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.