Loading...
Beauty

Beauty: Dé nagellak voor Pasen

Pasen nagellak

Wanneer het precies Pasen is weet ik niet, eieren schilderen doe ik niet meer, en eigenlijk ontgaat het me bijna compleet. Bijna, want ik weet wel dat ik elke feestdag aangrijp om een bijpassend kleurtje voor mijn nagels te vinden. Verschillende merken hebben gespikkelde nagellak. Daarmee doel ik niet op gewone glitternagellak, maar echt nagellak met donkere spikkels erin. Vaak is deze nagellak in lichte/pastel kleuren. En er is geen nagellak die me meer aan Pasen doet denken dan zulke nagellak. Ik zet er een aantal op een rij voor je!

Pasen nagellak

Ik begin maar meteen met een mooi voorbeeld, waar je misschien weinig aan hebt. SORRY. Deze nagellak van Illamasqua is van de ‘I’mperfect nail polish’ lijn. Illamasqua is niet te koop in Nederland en alleen te bestellen via hun webshop of asos. Nog erger: deze nagellak is bijna niet meer te krijgen! Misschien maar beter ook want je betaalt bijna 20 euro voor een potje. Maar mooi, gespikkeld, en perfect voor de Pasen zijn ze wel!

Pasen nagellak

Deze nagellak van Models Own is wél gewoon beschikbaar. Voor een paar euro per potje bij The MakeUp Spot heb je al een mooie Pasen lak! Models Own vind ik zelf een fijn nagellak merk met vernieuwende kleuren. Deze nagellak die ik zelf perfect vind voor Pasen is in zachtroze, lichtblauw, lavendel, pastel groen en geel. Mét donkere spikkels, net als van die kwartel eieren. Luv it! €7,95 bij The MakeUp Spot

Pasen nagellak

Ook bij The MakeUp Spot vind je deze Deborah Lippmann nagellak. Ik vond maar twee kleuren écht geschikt en dat zijn deze pastel groene en roze kleur nagellak. Wederom met zwarte spikkels, ik vind ze leuk! Deborah Lippmann is een merk dat ik zelf nog nooit gebruikt heb maar ik hoor er alleen maar goeds over. Dat mag ook wel want voor een potje betaal je €19,99 — Deze Pasen nagellak van Deborah Lippmann kost nu €11,99 bij The MakeUp Spot

Ben je niet zo van de spikkels? Dan zijn pastel kleuren ook helemaal goed voor Pasen. Ik vind zelf pastel geel en pastel blauw erg leuk! Ben je helemaal niet zo van Pasen? Dan kun je ook voor lichtroze gaan, dat kan namelijk áltijd!

Heb jij nog plannen voor Pasen? En welk lak vind je voor Pasen het meest geschikt?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.