Loading...
Beauty

Beauty: De enige échte Tangle Teezer

Tangle Teezer

In het unboxing filmpje van laatst liet ik al zien dat ik tijdens webshop til you drop deze Tangle Teezer gekocht had. Ik was hier al langer nieuwsgierig naar want ik las er veel goede verhalen over. Dit is een haarborstel ontworpen door een haar stylist. Makkelijk in de hand te houden en door de beweegbare tandjes worden je haren niet uit je hoofd getrokken. Tóch kamt deze borstel in no-time klitten e.d. uit je haar; dat moet ik eens getest hebben!

Tangle Teezer

Ik moet zeggen dat ik ‘m zo een beetje op een insect vind lijken… Maar hij is er ook in andere kleuren! Hij is ongeveer net zo groot als mijn hele hand. Ik heb al tamelijk kleine handjes, dus kan me voorstellen dat hij net ietwat onhandig is voor mensen met nog kleinere handen. Hoe dan ook heb ik er veel grip op en kan ik toch fijn mijn haren uitborstelen.

Tangle Teezer

Ik zei het toch!

De Tangle Teezer is vooral bedoeld om makkelijk en snel je haren te borstelen zonder deze te beschadigen. Hij is daarom ook onder de douche te gebruiken en ik moet zeggen; dat is een uitkomst! Ideaal namelijk, wanneer je je haren gewassen hebt en je net crème spoeling in je haar hebt zitten. Je haar wordt ultiem zacht als je er dan even met de Tangle Teezer doorheen gaat!

Als je haar, net als dat van mij, regelmatig een grote zooi is dan is de Tangle Teezer een uitkomst. Als ik je haar een complete klittenbol, de Tangle Teezer fixt dat wel even: kijk maar!

Tangle Teezer

Tangle Teezer

Voor en na. Twee vage wazige foto’s, maar het gaat erom dat het duidelijk is dat mijn haar a big mess was, en ik het met de Tangle Teezer (in no-time!) weer glad kreeg! Het is echt wel een aanrader want deze hair tool trotseert de ergste klitten en knoopjes en verslaat ze met gemak. Doordat de ‘tandjes’ beweeglijk zijn, wordt er ook niet erg hard aan je haar getrokken wat natuurlijk minder pijnlijk is en ook gewoon beter voor je haar.

Ik raadt iedereen met lang haar de Tangle Teezer aan; het is even een investering, maar hij werkt zo goed! Ik voel geen getrek aan mijn hoofdhuid meer en klitten uitborstelen is nu pièce of cake.

Ik kocht de Tangle Teezer bij Albari voor €9,95 (Online is hij veel te vinden tussen de 10 en 15 euro)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.