Loading...
Beauty

Beauty: Bodyography Oxyplex sheer cheek colour “charmed”

Bodyography Oxyplex sheer cheek colour

Een tijdje terug ontving ik een pakketje met wat producten die voor mij nog onbekend waren. Niet alleen de producten, vooral de merken. Bodyography Oxyplex was mij compleet onbekend en dat maakt het des te leuker deze producten te testen! Het product dat ik vandaag review is een poeder blush. Een Sheer Cheek Colour, zoals bodyography het zelf noemt. Deze is in de kleur charmed.

Bodyography Oxyplex sheer cheek colour

De blush zit in een zeefpotje. Dat is een potje, zoals je hier boven ziet, met gaatjes waar het poeder uit komt. Zo kun je makkelijk doseren en heb je geen roze knalbom op je kwast of je poederdons in dit geval. Want yes, er zit een schattig klein poederdonsje, met strik, bij deze blush. Of ik die echt zal gebruiken; neh. Is hij cute; jawel. Voortaan weer verder met de blushkwast, dat wel, want aanbrengen is niet geheel prettig met deze poederdons. Hij is erg droog en ik kan er lastig richting mee aangeven.

Bodyography Oxyplex sheer cheek colour

De blush zelf is wel echt mijn ding. Het zeefpotje is erg handig; even tikken en je hebt voldoende poeder. De kleur is erg natuurlijk; niet té roze maar ook zeker niet te donker. Geschikt voor mij, zou ik zeggen. Hoewel ik roze blushes erg mooi vind, houd ik ook wel van naturelle kleuren zoals deze. Charmed is meer een perzik blush.

Bodyography Oxyplex sheer cheek colour

Op deze foto heb ik de blush aangebracht met de poederdons. Niet helemaal mijn ding, maar de kleur is erg goed! Ik moet zeggen; blush staat altijd mooier op een egale huid, daarvoor mij excuses. Máár ontevreden ben ik zelf niet want deze kleur staat me erg natuurlijk, en dat is vaak precies waar je behoefte aan hebt!

Met een blushkwast brengt hij fijner aan en daarmee is hij ook makkelijk ‘op te bouwen’. Toch gaan voor intenser? Met een extra laagje maak je de blush wat donkerder. Ik vind ‘m goed!

Of het nu een nieuwe favoriet is; dat niet, ik heb meerdere blushes in deze kleur en verder is er weinig speciaal aan. Behalve de prijs. Je betaalt voor een potje van 11 gram maar liefst $24,00 en dat vind ik erg veel. Leuk voor de heb dus, maar geen musthave!

Wat is het maximum dat jij uitgeeft aan een blush?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.