Loading...
Beauty

Beauty: Biotherm Aquasource hydraterende gel (+ Give away!)

Biotherm Aquasource hydraterende gel

Sinds een tijdje heeft Biotherm een nieuwe lijn op de markt gebracht; Aquasource, waarvan ik vandaag de hydraterende gel review. Biotherm Aquasource bevat ingrediënten die je huid extreem hydrateren. Een van deze ingrediënten is het speciale “Life Plankton” dat ze uit thermale bronnen in de Franse Pyreneeën gehaald hebben. Tijdens de warme seizoenen is het ook in Nederland van groot belang jezelf goed te hydrateren; door water te drinken en je huid te verzorgen. In deze review vertel ik je waarom je Biotherm Aquasource hier goed bij kunt gebruiken!

Biotherm Aquasource hydraterende gel

Biotherm Aquasource bestaat uit een tonifiërende lotion, een serum, een hydraterende gel en een nachtgel. Ik heb alleen de hydraterende (dag)gel kunnen testen, dus kan geen uitspraken doen over de andere producten. De hydraterende gel is er ook in een gelcrème voor de extra droge huid.

De Aquasource hydraterende gel die ik heb getest is voor de normale tot gecombineerde huid. De gel is zit in een glazen potje wat misschien niet het meest hygiënisch is, maar er wel mooi uit ziet. De lichtgroene substantie is een erg dunne gel die meteen aan de vingers al zacht en verkoelend aanvoelt.

Biotherm Aquasource hydraterende gel

De hydraterende gel is een écht hydraterende gel. Biotherm beweerd dat je huid tot 48u gehydrateerd is, maar ik vermoed dat je in 48u wel een keer je gezicht wast en opnieuw crème/gel aanbrengt. Of het echt 48u werkt/nodig is, i don’t know. Maar, voor een dagje stad, strand, terrasje is deze hydraterende gel van Biotherm zeker fijn, ook te gebruiken onder je zonnebrandcrème bijvoorbeeld. Mijn huid voelt direct na aanbrengen van de gel ontzettend zacht en flexibel aan. Ik vind deze gel erg fijn om mijn dag mee te beginnen na een wasbeurtje.

Mijn huid raakt snel geïrriteerd bij veel zon, ik merk dat dat een stuk minder is als ik ook de hydraterende gel van Biotherm Aquasource gebruik. Conclusie: de hydraterende gel van Biotherm Aquasource is een goede hydraterende gel voor je gezicht. Hij verzacht je huid en blijft lang hydraterend. Ook verminderd hij irritatie van bijvoorbeeld zonlicht. Oui oui, ik ben overtuigd! Jij ook?

GIVE AWAY – Ik geef een aantal samples voor de normale/gecombineerde huid weg en een aantal samples voor de droge huid. Plus kortingsbonnen van €5! Laat hieronder een reactie achter met welk huidtype je hebt en waarom je Aquasource graag zou willen proberen. Per huidtypen worden twee dames geselecteerd. 4 gelukkigen dus! 

Follow on Bloglovin

One comment
  1. Caroline Merckx

    Zelf heb ik een gecombineerde huid , zou graag de gel eens uitproberen omdat ik op zoek ben naar een dagcreme waar ik geen irritatie of puistjes van krijg .
    Liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.