Loading...
Beauty

Beauty: Bio Oil – de conclusie

Bio Oil

Hi! In een eerder artikel las je over Bio Oil, maar dat was geen review. Nee, ik kondigde mijn eerste indruk aan en vertelde dat ik het product de komende drie maanden zou testen. Drie maanden omdat Bio Oil dat zelf aanraadt voor het beste effect. De bedoeling van Bio Oil is dat je het goedje een keer ‘s ochtends en een keer ‘s avonds aanbrengt op de plek die je wilt behandelen. Hiermee kun je na drie maanden verandering verwachten bij pigmentvlekken, littekens en huidstriemen. Ik ben uiteraard met volle moed aan het testen geslagen en heb na deze drie maanden toch zeker wel een duidelijke mening kunnen neerzetten. Benieuwd?

Bio Oil

In het begin was ik nog vol vertrouwen, zou dit echt werken?! Ik heb een aantal plekken met huidstriemen en net als elke vrouw op deze wereld vind ik ze niet mooi. Ik zou er maar wat graag vanaf willen. Als dit betekent dat ik elke dag twee keer moet smeren, doe ik dat met liefde. En daar ging ik.

Elke ochtend en elke avond smeerde ik. Een overduidelijke striem, die moest verdwijnen. Omdat ik zo graag wilde vergat ik het geen enkele keer. De eerste maand dan. Ik zag soms verbetering: een lichter wordende huid. En soms terugval: geen enkele verandering zichtbaar. Na een maand of twee werd ik er moe van. Als ik nou al mijn wilskracht aan de kant zette en gewoon keek naar wat er gebeurde, gebeurde er dan ook echt iets? Nein. Geen verandering. Ik heb voor foto’s gemaakt, tijdens foto’s en na foto’s. Ik zet ze niet online, want er is gewoon geen verbetering zichtbaar. En dat na 3 maanden smeren (inmasseren)!

Bio Oil

Ik heb het geprobeerd met meer olie, minder olie, harder wrijven, zachter wrijven, met alleen mijn vingers, met een zacht washandje, niets. Geen verbetering. En dat terwijl ik er mensen zo positief over hoor!

Ik wilde de Bio Oil nog gebruiken tot het flesje leeg is, maar ik denk dat ik er al veel eerder genoeg van heb. Smeren zonder resultaat is niet leuk. Het is overigens wel zuinig spul; mijn flesje van 60ml is na 3 maanden voor  ongeveer een vierde leeg. Daar kun je dus wel even mee doen!

Omdat ik zeker weet dat het voor sommige mensen werkt wil ik je het product niet afraden, bij mij werkte het gewoon niet. Misschien dat het vooral goed werkt om striemen tegen te gaan (preventief dus). Zoals bij zwangere vrouwen, ik geloof dat Kim Kardashian er ook groot fan van is. Daarnaast heb ik het product niet getest tegen pigmentvlekken, echte littekens of huid veroudering, dus misschien is daar ook nog potentie uit te halen… Ik ben er in ieder geval geen fan van en ga met mijn striemen fijn op zoek naar een werkend product voor mij.

Bio Oil is bij de meeste drogisterijen wel te koop voor ongeveer een tientje voor 60 ml of 16 euro voor 125ml (daar moet je wel héél lang mee kunnen doen dan… ;-))

Heb jij Bio Oil al eens getest? En wat waren je ervaringen?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.