Loading...
Beauty

Beauty-battle: Essence stay natural concealer vs. Miners complete base concealer

image

Ah! Dat is lang geleden; een beauty battle. Ik heb het al eens eerder gedaan, dan zet ik een product van twee verschillende merken tegenover elkaar en vergelijk ze! Vaak is dit leuk om te zien van een budget en een luxe merk, maar nu heb ik twee betaalbare merken gebruikt. Essence stay natural concealer en Miners complete base concealer. De een lag al een tijdje in de kast, maar nog niet gebruikt ivm het maken van foto’s. De ander ontving ik in een beautybox. Tijd om te battlen dus!

image

Ik begin met de essence concealer. Ik heb eigenlijk niet zo vaak concealer gebruikt, maar een product in deze vorm lijkt me ontzettend handig! Je draait aan de onderkant om de concealer omhoog te krijgen en dit kun je verspreiden met het kwastje. Het kwastje is van stevige maar zachte kwaliteit, en dat werkt prima. Ook het draaien gaat goed!

image

De concealer dekt echt prima, je zou bijna denken dat je dit als foundation kunt gebruiken. De moedervlek-test, jawel, wijst goede resultaten uit. Ik zie geen moedervlek meer! Ik heb voor dit resultaat een piepklein druppeltje gebruikt, dus hij is ontzettend zuinig. Ik ben tevreden! Het is wel een donkere kleur en op mijn gezicht is het me nog niet gelukt dit erg goed te gebruiken. Maar ik weet zeker dat dit een prima product is voor mensen die vaak concealer en foundation of een bb-cream gebruiken. Nice!

image

Hiertegenover staat de concealer van miners. Echt nee. Het systeem is hetzelfde en het kwastje is ook prima. Iets voller dan die van essence dus misschien ook iets fijner in gebruik. Too bad dat de concealer die ik ontvangen heb oud is, over datum of zo? Ik heb een half jaar lang aan de onderkant moeten draaien voor er iets uit kwam en toen…

image

Kwam er een hard propje uit. Serieus, dit is niet te gebruiken! Geen enkele vloeibaarheid te bekennen, oftewel: oud geworden. Opgedroogd. Ligt dit aan miners, of aan de beautybox die ik gekregen heb. (Hebben ze gewoon weer (te) oude producten opgekocht..)

image

Ik moest ‘m toch testen, en zoals je ziet gaat dit écht niet. Daarom de ‘nee’ in de eerste alinea. De substantie is te hard, verspreidt niet goed. Harde stukje everywhere! Dat is toch wel ‘t laatste wat je wil van een concealer. De kleur is wel prima, en voor mij misschien zelfs wat beter dan die van essence. Ook verbergt hij de moedervlek goed, dus dat werkt. Maar een complete afrader; als hij zo oud wordt! Dit. Werkt. Niet!

Conclusie? De Essence stay natural concealer werkt echt dikke prima. Zeker een aanrader en wint daarom ook deze beauty-battle! De Miners complete base concealer is een twijfel geval omdat ik niet weet hoe hij werkt als hij niet over datum (of zo) is. Wie heeft er ervaring mee?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.