Loading...
Beauty

Beauty: Barry M Blink precision eyeliner

Barry M Blink precision eyeliner

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je dat ik eigenlijk nog niet zo’n held ben met eyeliner. Ik ben er nog niet helemaal achter waar ‘t altijd aan gelegen heeft, maar ‘t zou maar zo het product geweest kunnen zijn! Dat er zoveel verschil kan zitten in eyeliners, had ik je ook niet kunnen vertellen! Inmiddels heb ik namelijk een eyeliner waar ik wél mee overweg kan. En op goeie dagen, gaat het zelfs nog snel ook! Het is de Barry M Blink Precision eyeliner. Wát een product! Lees je mee met de review?

Barry M Blink precision eyeliner

Deze eyeliner van Barry M is redelijk lang en ligt daarom (bij iedereen?) makkelijk in de hand. Het is eigenlijk alsof je een potlood vast houdt, en dat werkt prima. De punt is erg spits en een beetje flexibel. Het mooie hieraan is dat je heel makkelijk een fijn lijntje kunt zetten maar ook wat grover te werk kunt gaan door simpelweg de punt wat platter tegen je ooglid aan te houden.

Barry M Blink precision eyeliner

Zoals je ziet: fijn lijntje en grovere lijn. De eyeliner is goed mooi zwart en blijft ontzettend goed zitten! Wrijf je per ongeluk een keer in je oog dan zal je eyeliner daar niet onder lijden. ‘s Avonds voor het slapen gaan met make-up eraf halen moet je wel iets meer je best doen voordat het echt weg is, maar dat vind ik alleen maar positief.

Barry M Blink precision eyeliner

Een nette lijn is al gauw gezet, en die wing dus ook! Je kunt makkelijk in een boog een lijntje zetten, of wat rechter als je wilt. De Barry M eyeliner blijft goed afgeven waardoor je dus gelijk kun bijwerken/aanvullen/volgende ooglid kunt doen. Het is geen vloeibare eyeliner, dus hoef je ‘m ook niet terug in ‘t potje te doen bijv. voor meer kleur/eyeliner.

De Barry M Blink Precision eyeliner is een top product! Yes it is. Werkt makkelijk, ziet er mooi uit én is maar €5,50 bij o.a. TheMakeUpSpot.nl, waar ik ‘m ook vandaan heb.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.