Loading...
Beauty

Beauty: Anatomicals shower gel

Anatomicals shower gel

Anatomicals is een merk met lichaamsverzorging en heel veel humor. Op elk van hun producten staat wel een grappig quote of een onzinnig verhaal. De Showering Inferno Hot and Fiery B-movie body cleanser wordt dan ook beschouwd als kaskraker! Het is een douchegel waarop vermeld staat dat het je lekker doet tintelen en je ‘on fiyah!’ zou zetten. Ik verwachtte dus niet geheel voor niets heel wat van deze douchegel!

Anatomicals shower gel

Anatomicals shower gel

De geur van de Anatomicals douchegel doet me denken aan cola-snoepjes. Niet verkeerd, moet ik toegeven! Hier ruik je na gebruik echter helemaal niets meer van, dus een echte toegevoegde waarde heeft het niet. De substantie is als bijna elke andere douchegel; tamelijk vloeibaar en een beetje jelly, lichtrood/roze.

De gel schuimt een beetje maar niet gek veel. Ik voel helemaal niets anders aan deze douchegel dan andere gels. Geen tintelingen, geen warm gevoel, nada! Geen bijzondere douchegel dus, maar wel leuk voor in de badkamer. En ruikt yum tijdens gebruik. Mijn huid voelt niet erg zacht na gebruik, maar schoon ben ik wel. Gewoon de essentials dus.

Overtuigd? De douchegel van Anatomicals koop je in verschillende webshops voor €3,99 (150ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.