Loading...
Beauty

Beauty: Anatomicals “Cheese release me” voetencreme

Anatomicals cheese release me footcream

Als je het over een grappig merk hebt, dan heb je het natuurlijk over Anatomicals. Een merk dat meer grapjes dan producten maakt, maar toch kwaliteit levert. Op de verpakkingen staan altijd gekke quotes, of bizarre omschrijvingen. In dit geval een soort nieuwsbericht op de radio. Het gaat over slechte lichaamskwaliteiten en de vraag of stinkvoeten nog op nummer 1 staat. Nou, niet als je de ‘cheese release me’ voetencreme van Anatomicals gebruikt! Lees mijn short review 🙂

Anatomicals cheese release me footcream

Heb je last van stinkvoeten? Dan is het eerste dat je moet doen je voeten vaak genoeg wassen. En je schone sokken aantrekken. Zweet stinkt van zichzelf niet, bacterien en zweet wel. Heb je nog steeds last van stinkvoeten? Dan kun je maar beter een goede creme gebruiken. Ik schreef al eerder over de voetencreme van Hema. Die testte ik toen niet zelf, want gebrek aan stinkvoeten. Deze creme van anatomicals heb ik wel zelf getest want stinkende voeten door schoenen zonder sokken!

Wat meteen opvalt aan deze voetencreme is de geur. Sterke mint geur. Wat ik daarvan weet is dat het de bloedsomloop stimuleert (wat je huid warmer maakt…) en het uitdrogen tegen gaat. Wat ook duidelijk mag zijn is dat zo’n sterke geur al snel overheerst. Of deze creme echt werkt tegen hele erge stinkvoeten? Dat weet ik nog niet. Maar dat hij ervoor zorgt dat mijn voeten frisser aanvoelen en niet ruiken na een dagje sokloos op mijn sportschoenen te hebben gelopen, dat weet ik wel zeker. Ook voelen mijn voeten, met name de voetzolen, een stuk minder droog aan! Fijn om te gebruiken na de Scholl voetvijl!

Wat is jouw beste tip tegen stinkvoeten?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.