Loading...
Beauty

Beauty: all time favorites

image

Een kleine greep uit het aanbod van de beautykast. Mijn all time favorieten. Dit zijn producten die ik vanaf het eerste moment in mijn hart sloot, en ze niet meer heb laten gaan. Producten die ik onwijs vaak en soms wel dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die ik heerlijk, prachtig of lekker vind, maar deze producten zou ik mee nemen als ik verder niks beauty-gerelateerd mee mocht nemen op een onbewoond eiland. Kijk je mee?

image

Deze twee producten MOET ik gewoon hebben om mijn gezicht lekker fris en zacht te krijgen. De linker is een scrub van Forever Living Products. Deze scrub is niet te hard maar ook niet te zacht en daardoor perfect voor mijn gezicht. Er zit jojoba in, ik hou van producten met jojoba!

Rechts zie je mijn heilige moisturizer. Hij is eigenlijk al leeg, maar zo nu en dan krijg ik er nog net iets uit! Ik ga een nieuwe bestellen. Nu. De moisturizer van Sans Soucis kreeg ik in een Beautybox geloof ik en sindsdien ben ik verliefd. Hij maakt een droge huid lekker zacht zonder te laten glimmen. En werkt de hele dag door!

image

Lush Roots! Oh… Roots! Dit product heeft er voor gezorgd dat ik fan werd van Lush! Hoewel de producten van Lush nogal prijzig kunnen zijn, zijn ze toch geweldig. De ‘haarbehandeling’ zorgt er voor dat elke hoofdhuid weer lekker aan voelt en hij laat ook je haar voller lijken. Met verschillende munt extracten wordt je hoofdhuid afgekoeld, gereinigd en verzorgd. Hij voelt na het gebruik van Roots echt weer heerlijk aan. Yum.

image

Ook bijna op. Of eigenlijk allang op, maar nauwelijks nog in gebruik omdat ik niet wil dat ze op gaan. Okay, ook maar opnieuw kopen dan? Deze douche gels van The Bodyshop ruiken echt heeeeerlijk. Lekker fris en zoet! Bovendien is The Bodyshop ook ‘eco’, dus je bent nog verantwoord aan ‘t douchen ook 😉

image

Ik ben nog geen betere nagellak tegen gekomen dan die van Essie. Enige nadeel is de prijs van ongeveer 10euro per potje, maar voor de rest alleen maar voordelen. Onwijs veel mooie kleuren, lakt erg fijn door een goed kwastje, droogt behoorlijk snel en blijft ook nog eens lang goed zitten. Weg met goedkope kleine potjes. Vanaf nu alleen nog Essie! Meestal dan…

image

Dit product gebruik ik denk ik het langst van allemaal. Nee, niet het langst van alle favoriete producten. Het langst van al mijn producten in het algemeen! Ik begon denk ik in de eerste klas van de middelbare school met oogpotlood en al gauw gebruikte ik deze daar voor. Hij kost nog geen 2 euro (1,69 zo iets) en werkt voor mij perfect! Ik heb graag een donkere zwarte lijn op mijn waterlijn en er is geen potlood die dat beter doet dan deze!

Ah, al die favorieten. Heerlijk. Wat zijn cosmetica- en verzorgingsproducten toch fijn! Heb jij ook een of meerdere favoriete items in de kast liggen? Producten die je dagelijks gebruikt bijvoorbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.