Loading...
BeautyMyStyle

Beauty: Absolution “Le Baume” universele balsem

Absolution Le Baume universele balsem

Le Baume” van Absolution is een universele balsem. Dat houdt in dat de balsem voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Het is een balsem die je prima voor je lippen kunt gebruiken, maar omdat hij hydrateert (en verzorgt en beschermt) is hij ook te gebruiken voor andere droge plekken zoals bijvoorbeeld je ellebogen. Le Baume bevat Marulazaad-olie, perilla olie, calendula-extract en omega 3 en 6. Heerlijk voor het verzachten van een geïrriteerde huid, maar ook hartstikke natuurlijk. Absolution is door Cosmebio en ECOCERT als natuurlijk merk benoemd, deze balsem is 100% natuurlijk! Daarom testte ik ‘m natuurlijk voor MyStyle.

Absolution Le Baume universele balsem

De balsem is geel van kleur in zit in een zelfde soort verpakking als een gewone lippenbalsem. Iets anders is wel de grote, hij is namelijk niet erg hoog, maar wel breed. Dit is extra makkelijk wanneer je de balsem niet gebruikt voor je lippen maar andere delen van je lichaam. De balsem ruikt naar de calendula die erin zit, maar zodra je het aanbrengt ruik je die geur niet echt meer. Het is dus in gebruik echt een neutrale balsem, en dat is fijn zeker wanneer je ‘m op verschillende plekken van je lichaam gebruikt.

Absolution Le Baume universele balsem

Op je lippen (en andere lichaamsdelen) voelt de balsem een beetje boterig. De substantie is echter een stuk minder dik dan boter en is dus ook niet hinderlijk om op je lippen te hebben. Mijn lippen voelden direct niet meer droog aan en dit bleef een hele tijd zo. Ik denk dat je de balsem twee keer per dag hoeft te gebruiken willen de droge plekken niet droog aan voelen. Dat is echt wel een pluspunt omdat het bewijst hoe sterk de ingrediënten van de balsem zijn.

De balsem ziet er leuk uit door een neutrale verpakking met abstracte vormen (net als de rest van de producten van Absolution, i love it!), en is makkelijk mee te nemen doordat hij simpelweg niet zo groot is. Echt een aanrader om altijd bij de hand te hebben. Waarom? Omdat de balsem ook fijn is bij een geïrriteerde huid en eventueel ook lichte brandwonden. Het verzacht, verzorgt en beschermt en kan zo in elke situatie helpen!

Je koopt Le Baume universele balsem van Absolution bij BiotyLab voor €14,00

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.