Loading...
Beauty

Beauty: 5 x oranje support voor het WK! (+ win actie)

Oranje nagellak WK 2014

Ik ben absoluut geen voetbal-fan, maar wanneer het aankomt op het WK wil ik altijd wel een beetje supporten. Ik ben immers toch 100% Hollandse! Oranje boa’s, gekke zonnebrillen en vlaggetjes op mijn wangen ? Never. Doe mij maar oranje nageltjes, om mijn thuisland te supporten. Ik laat vandaag 5 verschillende oranje kleuren zien die je eventueel inspireren tijdens het WK wat moois van je nagels te maken! Onder de nagellak-naam staat een link waar je deze online kunt bestellen.

Oranje nagellak WK 2014 Herome

Als eerste een mini potje (4ml) van Herome. Deze heb ik al een tijdje, want oranje nagellak is nooit echt mijn ding geweest ; een piep kleine oranje potje was dus een perfecte uitkomst! Op de foto heb ik de nagellak met drie lagen gelakt, hij dekt erg slecht. Jammer! Maar voor een keertje moet het ermee door kunnen, zeker als je niet vaak oranje nagellak draagt, dan heb je tenminste geen groter potje 😉 De kleur is wel écht WK-oranje!

Oranje nagellak WK 2014 Maybelline

Dan volgen twee Maybelline color show lakken, die ik van bol.com afgeplukt heb. De linker, is een erg intens, bloedsinaasappel oranje nagellak met de naam Orange Attack. De rechter, lichte parelmoer oranje heeft de naam Coral Reefs. Die is heel anders dan ik online zag, beetje jammer dus. Hij is te licht om echt WK-proof te zijn. Maar dat heb ik opgelost door hem als accent kleur te gebruiken! Orange Attack van Maybelline color show is een geweldig goede lak die met 1 laag 100% dekt.

Oranje nagellak WK 2014 Rimmel

Van Rimmel heb ik nóg een supergoede lak, alleen is hij net iets te rood om écht WK oranje te zijn. Sun Downer, staat op het flesje, online heet hij “Orange Fizz”. Ook deze nagellak dekt met 1 laagje 100% en is lekker smooth waardoor het lakken erg gemakkelijk gaat. Deze nagellak van Rimmel London is “60 seconds” waarmee aangeduid wordt dat de lak binnen 60 seconden droog is. En dat is hij! Je kunt lekker vlot doorgaan met het eten van bitergarnituur, en het bekijken van een voetbal wedstrijd 😉

Oranje nagellak WK 2014 Hema

Als laatste heb ik een oranje nagellak van Hema, die ik online niet te koop zie. Daarentegen heb ik wel een andere gevonden die er erg op lijkt én me daarom ook goed lijkt. Mooie oranje kleur. De lak die ik geswatcht heb heet Summer Party, de lak die online te vinden is heet Hot Orange. Summer Party is een échte échte oranje nagellak mét glitters! Dat heeft Hot Orange dan weer niet. Toch is deze lak prima; hij dekt met twee laagjes en blijft prima zitten. Ik denk dat deze voor het WK het meeste geslaagd is qua kleur!

Wat is jouw favoriete oranje nagellak? En hoe moedig jij thuis het Nederlands elftal aan?

** WIN ACTIE! — Vrijdag 13 juni, om 21.00 zal Nederland tegen Spanje voetballen. Voorspel de uitslag en win een setje Maybelline color show nagellakken! Laat je comment hieronder achter.

* Je kunt meedoen tot vrijdag 13 juni, 20:00u
* De winnaar is degene met de correcte uitslag, zijn er meerderen, dan wordt er geloot
* Zijn er geen deelnemers met de correcte uitslag? Dan wordt er ook geloot! 

Deel vooral de win actie via de Supermaxxx Facebook pagina en veel plezier tijdens het #WK2014!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.