Loading...
Beauty

Beauty: 4x The Body Shop “Born Lippy” lipbalsems

The Body Shop Born Lippy lipbalsems

Sale bij The Body Shop? Sorry, maar dat kan ik nóóit weerstaan. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, en ze hebben even in de kast gelegen, maar dit keer waren de Born Lippy lipbalsems aan de beurt. Klaar om getest te worden op kleur, geur, smaak en uiterlijk. Oh, en de werking natuurlijk. Ik kan vast aftrappen met het uiterlijk: ain’t it cute? Ze zijn lekker vrolijk gekleurd en opgeleukt met quotes als “LOL” en “WOW!”.

The Body Shop Born Lippy lipbalsems

De Born Lippy lipbalsems van The Body Shop zitten in een welbekende stick. Elke smaak heeft zijn eigen kleur huls en ook de lipbalsems zelf zijn anders van kleur. Dit gaf me hoop dat ze misschien ook een beetje kleur achterlaten.

De smaken/geuren van links naar rechts zijn lychee (shimmer lipbalm), strawberry, pink berry en plum. De geuren zijn overweldigend en kloppen erg goed. Je maakt het wel eens mee dat je een ‘strawberry‘ something hebt en het dan gewoon chemisch ruikt of nagenoeg geurloos is. Deze geuren ruik je écht en blijf je ruiken als ze op je lippen zitten. Best gevaarlijk want die stawberry lipbalm ruikt zo lekker dat ik ‘m meteen van m’n lippen af wil likken. De smaak is echter wat minder.

The Body Shop Born Lippy lipbalsems

De lipbalsems leggen een subtiel laagje ‘vettigheid’ over je lippen waardoor ze gladder aanvoelen. Of het echt hydrateert.. nee. Mijn lippen voelen zeker niet droog maar ik voel bijvoorbeeld nog wel wat velletjes. De lippenbalsems blijven wel lang zitten en geven dus lang een zacht/glad gevoel.

Oh, wat de kleur betreft: geen. Alleen de plum lipbalsem geeft heel subtiel een lichtpaarse kleur. De lychee lipbalm die shimmering moet zijn is dat ook niet. Gelukkig maar, want shimmer op mijn lippen vind ik maar niks.

Over het algemeen vallen de lipbalsems wat tegen omdat ze op de geur na ‘another lipbalm‘ zijn. Wat wel positief is, is de inhoud: voornamelijk natuurlijk. Verschillende oliën, meerdere was, wat extracten (zoals olijfextract) en verder zonnefilters. Goed beschermd dus, en behoorlijk natuurlijk.

De lipbalsems waren in de aanbieding voor €1,75 per stuk, maar inmiddels betaal je alweer €4,50 voor The Body Shop Born Lippy. Dit vind ik zelf erg veel voor een lipbalsem. Máár ze ruiken wel lekker.

Wat is jouw favoriete lipbalsem?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.