Loading...
Beauty

Beauty: 3 x MUA blush

MUA Blushes

Blush! Oh yeah. Ik vind het een van de leukste make-up producten die ik heb; verschillende blushes. Het lijkt een overbodig product, af en toe. Maar als je het aanbrengt zie je wat een verschil het in iemands gezicht kan maken. De gehele uitstraling verandert en als je ‘t mij vraagt is dat wat een wonderproduct doet. Bij Lara van RedLipstickKindOfGirl won ik een paar weken terug deze drie MUA blushes. Nice! Extra blush, altijd welkom! Vandaag vertel ik je wat ik er van vind. (Ik had nog niets van MUA, dus ook voor mij was ‘t een ontdekkingsreis ;-))

MUA Blushes

Zoals je ziet ontving ik drie verschillende kleuren. Waarvan ik de rechtse wel even had mogen afvegen zie ik nu… whoops! Anyway. Het zijn v.l.n.r. “Marshmallow”, “Bubble Gum” en “Bon Bon” — Kan dat nog zoeter? Helemaal leuk als je het mij vraagt.

Op de foto hieronder heb ik de kleuren op mijn arm geswatcht. Je ziet dat “Marshmallow” behoorlijk fel, “Bubble Gum” is iets roder (maar echt rood ook zeker niet), en “Bon Bon” is het meest natuurlijk of neutraal.

Je kunt blush in alle kleuren gebruiken. Ehmm.. Qua hoe licht of fel ze zijn bedoel ik. Hoe het er uit komt te ziet ligt vooral aan hoe je het aanbrengt en hoe veel je aanbrengt natuurlijk. Van een felle kleur als Marshmallow brengt je wat minder aan, een natuurlijke kleur als Bon Bon kan wel wat meer hebben.

swatches MUA Blushes

Ik heb gemerkt dat voor deze blushes het handig is om een zachte blush kwast te gebruiken. Ik heb er een die erg zacht is en een die wat hardere haren heeft (dat heeft sowieso niet mijn voorkeur..). Ik wilde de neutrale kleur aanbrengen met de hardere kwast en zag de blush alle kanten op vliegen. Erg zachte blush dus! De MUA afdruk was ook na twee keer vegen weg.

Wat ik verder jammer vind is dat het paletje (of hoe je ‘t wilt noemen) gelijk compleet onder de blush zit na aanbrengen. Niet heel praktisch. Maar goed, schoonmaken en klaar.

De blush brengt erg makkelijk aan en ik vind alle kleuren wel mooi uitkomen. Sorry, geen foto’s — Was ‘t ‘s avonds te donker voor… Volgende keer beter? 😉

Anyway; leuke blushes, mooie kleuren, makkelijk aanbrengen en schattige namen. De prijzen zijn ook om van te smullen: €1,19 per stuk bij de MUA online shop (verzend ook naar NL als ‘t goed is)

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.