Loading...
Beauty

Beauty: 3 x L’oreal Color Riche swatches

L'oreal Color Riche swatches

Soms ga je voor kwantiteit, soms voor kwaliteit, en soms voor allebei! Tijdens de 1+1 gratis op alle make-up bij Kruidvat actie kocht ik drie kleuren nagellak van de L’oréal color riche collectie. Drie zachte, nude, pastel kleuren. Precies perfect voor zonnig weer. Nu mist alleen de zon nog 😉 Van links naar rechts hebben we de pastel mintgroene ‘Pistachio Drage’, de nude beige (met subtiele glitters) ‘Oyster Bay‘ en de nude pastel perzik ‘Peach Neglige’. Ik heb alle drie de lakjes met twee lagen gelakt, klik verder voor de swatches!

L'oreal Color Riche Pistachio Drage swatches

Whoops. Pistachio Drage had nog wel een derde laagje mogen hebben. Zonde, want daar hou ik zo niet van! Maar, de color riche nagellak lakt ontzettend fijn, droogt lekker snel en is daarmee snel klaar voor een tweede of derde laag. In het geval van deze prachtige kleur, is die derde laag het denk ik ook wel waard. Het is de standaard mintgroene kleur (zoals Mint Candy Apple van Essie of Pistachio Ice Cream van MUA) maar dan nog wat tintjes lichter, wat hem een zachte pastel look geeft. Ik hou van pastel!

L'oreal Color Riche Oyster Bay swatches

Ai caramba… Weer was een derde laagje beter geweest. Van de drie kleuren dekt Oyster Bay het minst goed, wat ik ergens ook wel verwacht had. De glitters, of eigenlijk ‘shimmer‘ zie je in het potje beter dan op mijn nagels. Ik kocht de lak zeker niet voor de shimmer, en ik vind de kleur erg mooi, maar toch is het een beetje jammer. Voor als je je nagels mooi wilt lakken, maar er geen kleurtje op hoeft,  is deze Oyster Bay perfect voor eigenlijk iedereen. Iedereen als in; bij elke huidskleur is dit een mooie nude kleur. Zo heb je je nagels netjes verzorgd maar leg je er niet de nadruk op. Deze kleur ga ik nog vaak gebruiken, voor de low-key dagen!

L'oreal Color Riche Peach Neglige swatches

Als laatste mijn uber uber uber favoriet! Peach Neglige is vanaf nu mijn allerfavorietste lichte nagellak. Aller allerfavoriet. Ik weet niet precies wat het is, maar ik ben compleet verliefd geworden op deze kleur! Ik had echt gedacht dat deze het minst goed zou dekken, maar met twee lagen zit hij er perfect op. Ook droogt hij lekker snel en blijft hij goed zitten (net als de andere twee color riche nagellakken overigens). Een middagje met je handen in schoonmaakmiddel-water, dat overleeft hij niet. Maar dat is niet erg; heb je weer een reden om deze prachtige lichte peach kleur opnieuw te lakken.

De L’oréal Color Riche nagellak is een fijnerd! De kwastjes lakken fijn, de lak droogt snel en de kleuren zijn prachtig. Voor €5,99 vind je deze beauty’s onder andere bij Kruidvat.

Welke van de drie kleuren vind jij het mooist?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.