Loading...
Beauty

Beauty: 2x Nivea voor een zachte, verzorgde huid

Nivea-douche

Tijdens afgelopen fashion week in Amsterdam kreeg ik een goed gevulde goodiebag mee naar huis met heerlijke Nivea producten. Ze zullen al een tijdje in de winkels liggen, desalniettemin zijn deze twee doucheproducten perfect voor een zachte huid. Links een body milk en rechts een douche creme, beiden te gebruiken onder de douche! De body milk is verrijkt met amandelolie en is ook geschikt voor een droge huid. Ik heb getest wat deze producten met mijn huid onder de douche doen!

Nivea-douche

Beide producten zijn bedoeld om je huid na gebruik lekker zacht en gehydrateerd aan te laten voelen. Omdat ze allebei een andere ‘werking’ hebben, heb ik ze samen in gebruik getest.

De douche creme gebruik je als elke andere douche creme. Je maakt je lichaam hiermee schoon en spoelt het af. Ken je de Nivea cremes in die grote blauwe blikken? Ik was er vroeger al dol op. Deze douche creme heeft exact die “unieke Nivea geur”.

Een body milk is vaak een product dat je gebruikt na het douchen, om je lichaam extra te verzorgen. Zeker als je na het douchen last hebt van een droge trekkerige huid, kan ik me voorstellen dat je je dan graag insmeert met een body milk of butter. De “Onder de douche” body milk van Nivea zorgt ervoor dat je dit onder de douche al kunt doen, en na het afdrogen dus meteen je kleren aan kunt trekken!

Nivea-douche

Ik heb altijd een specifiek beeld bij de woorden “creme” of “milk”. Zo verwacht ik van een creme dat hij wat dikker is en een milk juist erg vloeibaar. In dit geval is dat andersom. De body milk voelt meer aan als een creme; wel erg zacht, maar niet al te vloebaar! De douche creme is daar het tegenovergestelde van; erg vloebaar en schuimt in no-time!

Ik heb de douche creme gebruikt om mijn huid mee schoon te maken, en na het afspoelen smeerde ik mij in met de body milk. Die vind ik vooral erg prettig op armen en benen. Je kunt de body milk even laten zitten of meteen afspoelen. Hierna kun je je afdrogen en aankleden. Tip: zorg met het afdrogen dat je je huid meer droog dept dan droog wrijft, zo voelt hij zachter!

De body milk laat geen resten achter op de handdoek en ik voel dat mijn huid wel iets zachter is. Vooral voel ik dat mijn huid normaal na het douchen iets droger aan voelt, ook tijdens bewegen. Mijn huid voelt dus wat soepeler en gehydrateerd. Dat is fijn wat ik ben helemaal niet zo’n fan van lotions, cremes of butters smeren na het douchen; ik wil me meteen aan kunnen kleden!

Ik vind de twee producten van Nivea erg fijn om mijn huid mee te verzorgen. Ze ruiken lekker en zijn makkelijk in gebruik. Ook niet onbelangrijk; lekker betaalbaar! Voor 6 euro heb je de body milk en voor nog geen 4 euro de douche creme!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.