Loading...
Beauty

Beauty: 2 x MUA Power Pout

MUA Power Pout

In een eerder artikel waarin de MUA Power Pout voorbij kwam was ik al lyrisch (dat mag ook wel eens gezegd worden!). Al een tijdje heb ik nog twee andere kleuren liggen van dit prachtproduct, en ik besloot ze vandaag toch eindelijk maar eens te laten zien. De Power Pout van MUA doet waarschijnlijk denken aan de chubbysticks van Clinique. Dit zijn tinted lipbalms in een potlood vorm.

MUA Power Pout

De eerdere kleur die ik heb laten zien was “Broken Hearted”, de twee kleuren die ik vandaag laat zien zijn “Crazy in Love” (links) en “Irreplaceable” (rechts).

MUA Power Pout

Hier omgewisseld (*zucht*); links “Irreplaceable” en rechts dus “Crazy in Love”Irreplaceable is een roze kleur die in de huls misschien nog wat paarsig over komt, maar op de swatch weer echt roze is. Afhankelijk van je lipkleur kan deze écht knallen! – Crazy in Love is een wat meer sophisticated kleur, minder speels dus. Een bessenrode kleur, niet erg knallend, een beetje klassiek misschien, maar toch erg mooi!

MUA Power Pout

MUA Power Pout

Eerste foto is Crazy in Love, de tweede Irreplaceable. De Power Pouts van MUA brengen ontzettend makkelijk en prettig aan! Ze zijn lekker een beetje zacht en glijden zo heerlijk, als een lipbalsem, over je lippen. Ze hebben ook een beetje een mint geurtje, maar dat merk je na een half uurtje, or so, niet meer. Het pigment is erg sterk. Ondanks dat ik redelijk gekleurde lippen van mijzelf heb, brengt de roze (Irreplaceable) kleur toch heel goed aan. Dat maak ik niet vaak mee!

Ook blijft de Power Pout erg lang goed op je lippen zitten. Na een maaltijd is hij wel wat vervaagd, maar nog steeds zie je kleur. Het effect vind ik erg mooi; een beetje glossy, een beetje creamy.

Ik kan de prijs zo even niet terug vinden (bad beauty blogger!) maar ik geloof dat een MUA Power Pout zo’n €2,99 kost – te koop bij diverse Kruidvat filialen.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.