Loading...
Beauty

Beauty: 2 x Labello fruity shine

2 x Labello Fruity Shine Cherry & Watermelon

Producten koppelen aan het weer is altijd makkelijk. Tot ik me bedacht, aangezien het weer in Nederland ineens is omgeslagen, dat deze twee toppers bij meerdere seizoenen passen. De Labello fruity shine lipbalsems zitten in vrolijke zomerse verpakkingen, en de smaken Cherry en Watermelon passen ook helemaal bij de zomer. Maar wanneer heb je een lipbalsem nu echt nodig? Jawel, als het weer weer slechter wordt en je sneller last krijgt van gebarsten lippen. De ‘slechte’ seizoenen maken we een stukje beter door deze zomerse lipbalsems het hele jaar door te gebruiken!

2 x Labello Fruity Shine Cherry & Watermelon

Het merk Labello gaat natuurlijk al jaren mee, en fijn voor ons: ze houden van vernieuwing! Zo zijn er inmiddels de fruity shine lipbalsems, en nu ook een nieuwe smaak daarin: watermelon. Ik kan me geen vrucht bedenken die ik beter bij de zomer vind passen!

Is watermeloen toch niet helemaal jouw ding? Met de kersensmaak zit je altijd wel goed. Lekker zoet!

2 x Labello Fruity Shine Cherry & Watermelon

De lipbalsems zijn er niet alleen om je lippen gehydrateerd te houden. Ook geven ze door de zachte formule een mooi glansje aan je lippen én geven ze zelfs een beetje kleur af. De gulden middenweg tussen een lipbalsem of een lipstick!

Cherry is iets meer rood, watermelon is iets meer roze. Veel kleur is het niet, maar van een goede oppepper kunnen we wel spreken. Het fijnst aan de lipbalsems vind ik dat ze lang voelbaar blijven op je lippen. Je zult echt niet vaak hoeven bijwerken, en je lippen blijven toch zacht en soepel. Daarnaast proef je de smaak niet alleen, je ruikt ‘m ook! Lekker zoet, ik hou d’r van!

Deze zomerse musthaves, die je ook tijdens de herfst nog even in je tas mee kunt nemen, koop je voor €2,49

Ook eens proberen? Hou deze week dan MaximeKimberley.com en de Facebook pagina in de gaten: ik doe een winactie met de labello’s en wat fijne Nivea producten! 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.