Loading...
Geen categorie

Abonnement op ELLE + verrassingspakket!

Abonnement op ELLE

Als je mij op Instagram volgt zag je een tijdje terug al de ELLE voorbij komen. ELLE, een reep chocolade, en al mijn problemen zijn opgelost. Dat was de grap, althans. Ik heb dus sinds kort een abonnement op ELLE, maar zal hem weer opzeggen omdat ik ook al een abonnement op Glamour heb (al jáááren) en ik het abonnement van ELLE eigenlijk nam voor het verrassingspakket wat erbij zit. Ik vind ELLE hartstikke leuk hoor, dat sowieso, maar kan helaas niet overal een abonnement op hebben! Je kunt nu een abonnement nemen van 5 nummers + een verrassingspakket, gewoon voor €25 — Het verrassingspakket is dus het cadeau dat je bij dit abonnement krijgt en ik leg je daar graag wat meer over uit!

De cadeaus die je meestal bij tijdschriften krijgt, zijn voor het tijdschrift eigenlijk altijd gratis. Het zijn vaak producten die ze toch al weg mogen geven van een merk, of left overs van andere cadeau abonnementen. Een verrassingspakket bij een tijdschrift abonnement bestaat vaak uit meerdere van deze producten in één grote goodiebox. Dit heb ik vaker gedaan ook bij Glamour, en daar kreeg ik dan bijvoorbeeld een handtas, een horloge, van handige accessoires en sieraden, soms wat beautyproducten. Ik vind dat altijd leuk, omdat je nooit weet wat je krijgt. Bij de ELLE krijg je nu een verrassingspakket met een waarde van ten minste €130 — dat is wat ze zeggen.

In mijn cadeau zaten deze producten van Toni & Guy, een cadeau bon en nog een klein setje (waarvan ik niet precies vertel wat het is, omdat ik dan eventueel voor anderen de verrassing verpest!). Van Toni & Guy heb ik de shampoo voor beschadigd haar (250ml), de sea salt texturising spray (200ml), de sculpting powder en een reconstruction masker (200ml). Ik betwijfel of de producten uit mijn verrassingspakket een waarde van €130 halen, dus dat is een tegenvaller. Wel vind ik het leuk dat ik wat haarproducten heb die ik nog niet in mijn bezit had, die kan ik mooi reviewen! Toni & Guy vind ik sowieso een fijn merk, dus daar ben ik wel blij mee.

Ik ben heel benieuwd of jullie al eens zo’n verrassingspakket hebben ontvangen en wat daar dan in zat. Én of je toch maar dat abonnement van ELLE neemt?

Je kunt natuurlijk ook gaan voor korting, zo zag ik online dat je ook een abonnement van 10 nummers kunt nemen voor €25 — scheelt je weer de helft!

Happy Reading!

 

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.