Loading...
Beauty

A Girls Dream: Chanel l’exuberante & Chanel l’eclatante

Chanel l'exuberante & l'eclatante

De echte liefhebbers zal het niet zijn ontgaan: bij aankoop van ten minste twee lipproducten ontvang je 40% korting bij ICI Paris XL — perfecte gelegenheid voor mij om nou eindelijk eens die felbegeerde Chanel lipsticks te kopen. Ik had al ontzettend lang 037 l’exuberante en 042 l’eclatante op het oog. Nu heb ik ze niet meer op het oog, maar zitten ze in mijn hartje. Liefde op het eerste gezicht, noemen ze dat. Mijn eerste Chanel lipsticks, maar nog lang niet de laatste. Jawel, een meisjesdroom. Ik laat je ze zien! <3

Chanel l'exuberante & l'eclatante

L’exuberante en L’eclatante zijn “Rouge Allure Velvet” lipsticks van Chanel. In case you didn’t know: matte lipsticks! Mijn voorkeur gaat hier toch altijd naar uit, ik vind het denk ik wat natuurlijker ogen. Zeker als het al een knalkleur mag zijn, dan is glans vaak too much for me!

Chanel l'exuberante & l'eclatante

Chanel l'exuberante & l'eclatante

Ik koos voor l’exuberante en l’eclatante vanwege het “best of both worlds” principe: beide roze, maar toch verschillend. L’exuberante is een donkerdere kleur die dus ook beter kan voor serieuzere gelegenheden. L’eclatante wil ik bijna fluoriserend noemen. Oke, misschien wat overdreven, maar hij is helemaal niet zo soft als hierboven op de foto’s lijkt!

Chanel l'exuberante

Chanel Rouge Allure Velvet 037 L’exuberante

Chanel l'eclatante

Chanel Rouge Allure Velvet 042 L’eclatante

Normaal zou ik ook wat swatches op mijn arm hebben laten zien, maar ze zijn me te veel waard; ik was bang dat ik ze per ongeluk zou breken of op een andere manier beschadigen. Ik vond het gebruik ervan al bijna zonde! Maar ben blij dat de foto’s nu gemaakt zijn en ik ze élke dag kan dragen!

Als ik een keuze moest maken tussen de twee ging ik voor L’exuberante, die vind ik toch mooier staan bij mij. En hij is passend voor meer gelegenheden, vind ik persoonlijk. Iets donkerder, iets meer sophisticated. Maar eigenlijk net zo prachtig als L’eclatante.

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de Chanel lipsticks, maar goed, daar betaal je ook voor. Het matte effect is echt mat, en je voelt de lipsticks bijna niet op je lippen zitten. Ze geven bijna niet af en blijven de hele dag in volle glorie op je lippen pronken. Jawel, de prijs is so worth it! De adviesprijs bij ICI Paris XL is €32,99 — Met de actie die tot 28 september loopt krijg je 40% korting bij aankoop van ten minste twee producten, en dan is een Chanel Rouge Allure Velvet lipstick nog maar €19,79!

Welk beauty product staat al eeuwen op jouw wishlist?

11 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.