Loading...
Beauty

7 x Mijn favoriete lipsticks

7 x favoriete lipsticks

Ooh-lala! Als je het mij vraagt is er geen vrouwelijkere make-up dan lipstick. Rood, roze, mat of glanzend, ik hou ervan! Ik heb bakken vol lipsticks maar draag ze lang niet allemaal even vaak. Yes, of course, ik heb mijn favorieten! Vandaag laat ik je de 7 lipsticks zien die ik het meest draag. Allemaal met hun eigen flair en geschikt voor andere momenten. Zo heb ik een en-joystick van Kardashian beauty, een prachtige Chanel lipstick en zijn twee van mijn favorieten van het budget merk Essence! Wat is jouw favoriet?

7 x favoriete lipsticks

Van links naar rechts:

Ik vind zelf dat dit een prima selectie is van budget, medium en high-end lipsticks. Dat bewijst maar weer dat goedkoop bij lange na geen slechtere kwaliteit hoeft te hebben! Ik vind van mijn favoriete lipsticks de duurste toevallig wel de beste (yes, we’re talking Chanel here!) maar wil voor kwaliteit ook best wat meer neerleggen. Ik ben ontzettend tevreden met de lipsticks van Essence, terwijl ze maar een paar euro kosten. Maar ben daarentegen wel compleet overweldigd door de kwaliteit van de Chanel lipstick en vind het daarom de prijs van €26 echt wel waard.

7 x favoriete lipsticks

7 x favoriete lipsticks

Hierboven natuurlijk de swatches van alle kleuren, waarbij van links naar rechts hetzelfde is als het rijtje dat ik daar weer boven noemde. Ik heb er een bewerkte instagram foto bij gezet, die de kleuren net even wat beter laat zien hoe ze echt zijn. Zo is de eerste, Shocking Pink van Kardashian Beauty, zeker zo’n knal kleur als op de instagram foto. Verder zie je zo kinda obvious dat ik veel meer van matte lipsticks dan glanzende hou. Vaak blijven matte lipsticks ook langer zitten, en dat is natuurlijk altijd prettig bij een mooi gekleurd lippie! Als ik een au naturel lipstick wil gebruiken, kies ik bijna altijd voor Natural beauty van Essence. Deze glanst ietwat en zorgt er daardoor voor dat mijn lippen er nog gewoon uit zien als mijn lippen, alleen dan de beste versie ervan. Egaal en verzorgd, that is.

Als je graag een matte rode lipstick wilt, en daar niet teveel voor wilt betalen, dan kan ik je echt de longer lasting lipstick van Hema aanraden! (Dat is de tweede op de swatch foto’s) Hij voelt erg droog aan op de lippen, dus een balsem is geen overbodige luxe, maar blijft eeuwen zitten! Musthave for a girl’s night out. De matte rode lipstick van H&M (middelste op de swatch foto’s) is net even wat feller en creert een supersexy rode lip. Hij is wel wat korrelig dus het aanbrengen zal iets meer tijd kosten. Hoe dan ook: prachtige kleur en zeer betaalbaar, dus ook een aanrader.

Ik heb in het lijstje van de lipsticks bijna alle lipsticks een link gegeven, die verwijst naar het artikel waarin ik de lipstick review. Daar kun je dus meer lezen over het gebruik en de prijzen (en vaak ook waar je ze kunt kopen, hoewel alle merken wel duidelijk zijn, denk ik).

Wat is jouw all time favorite lipstick, en welk van mijn favoriete lipsticks vind je het mooist?

 

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.