Loading...
Beauty

150 bloglovin volgers win actie! *nieuwe goodiebox*

win een goodiebox

Hi! Kort maar krachtig kondig ik wederom een nieuwe winactie aan! De 100 bloglovin volgers goodiebox winactie werd ontzettend goed ontvangen en ik kreeg nog steeds aanmeldingen. Die actie verloopt donderdag a.s. (14 november), maar ik ga gezellig door met een aanvullende actie. Omdat ik 150 volgers op bloglovin heb (dat ging hard, dank jullie wel!) geef ik weer een goodiebox weg, en daar zit in ieder geval de Puma Sync geur in! Ik kon niet zoveel producten verzamelen als bij de vorige winactie, maar hoop hier toch iemand blij mee te kunnen maken. Wat je op de foto ziet is vast een voorproefje, er komt nog meer aan!Wanneer ik de box klaar heb zal ik er een filmpje of artikel over online zetten. Hou mijn twitter in de gaten voor hints, ik zal zo nu en dan nieuwe producten uit de box laten zien!

Om mee te doen met de 150 bloglovin volgers winactie doe je het volgende:

  • Volg mij op bloglovin
  • EN/OF
  • Post een tweet of Facebook bericht over deze winactie
  • EN
  • Laat een comment achter dat je mee doet en met welk account je de tweet of Facebook post geplaatst hebt

Ik hoop echt dat jullie weer allemaal mee doen, dat vind ik ontzettend leuk en zo zie ik ook wie ik blij kan maken met dit soort boxen! Degene die al mee deden met de Puma Sync winactie doen automatisch mee met deze winactie. De actie is verlengd en loopt nu tot 5 december.

Update: 

Ook dit horloge zal in de goodiebox zitten! 🙂

win een horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.