Loading...
Beauty

100 bloglovin volgers win actie! *Grote goodiebox* **GESLOTEN**

winactie beauty goodiebox

Hi! Afgelopen zondag zag je onderstaand filmpje; ik liet zien wat ik allemaal aan beauty producten voor jullie verzameld had, want ik ga ze namelijk weg geven! Ik hoefde niet veel volgers meer voor ik er 100 had, en dat is toen best snel gegaan. Inmiddels heb ik er meer dan 100 en ga ik iemand rijkelijk belonen!

Ik laat de win actie twee weken lopen (einde is dus donderdag 14 november), en er zullen nog wat producten bij komen die je nog niet hebt gezien. Om mee te doen volg je mij op bloglovin en like je dit artikel op bloglovin. Ook is het handig als je even een comment achter laat dat je mee doet. Succes!

Bekijk hier het filmpje met alle goodies nog een keer, en vergeet niet te abonneren!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.